Manevi Çalışma İle İlgili Sorular – 71

Soru: Eğer bağ ile ilgili olarak bir kopukluk hissi varsa, her şey belirsiz ve hiçbir şey kesin olmadığında yönelimimiz ne olmalıdır?

Cevap: Aranızdaki tüm kötü bağları koparmalı, bunun yerine iyi bağları yeniden kurmalı ve yalnızca birlikte nasıl büyük bir Kli’ye dönüşeceğinizi düşünmelisiniz. Tek bir kalp haline gelmek için başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok.

Soru: Farklılıkların ıslah oldukça ortadan kaybolması ne anlama geliyor? Sonuçta herkesin kendi ruhu var ve bağ kurmak, her arzunun bireysel özelliklerini daha da net bir şekilde ortaya çıkarmanıza olanak tanıyor.

Cevap: Her birinin bireysel özellikleri daha net ortaya çıksa da yönü aynıdır. Manevi yükselişin anlamı, herkesin birleşerek tüm kalpleri birbirine bağlayacak tek bir ağ oluşturmasıdır.

Soru: Kalbimde tüm Dünya Kli’sine nasıl bağlanacağımı bilmediğimi hissediyorum. Ama sizin bunu yapabildiğinizi biliyorum. Niyetimi sizinkine ekleyebilir miyim?

Cevap: Lütfen, ben dünyadaki herkese, kesinlikle herkese açığım. Bu nedenle bana katılın, ben de size katılacağım ve birlikte tam bir bağ için çaba göstereceğiz.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed