Yeni Hayat 1073 – Ulusal Kimlik ve Hümanizm

Michael Laitman, Oren Levi ve Nitzah Mazoz ile söyleşide

İsrail milliyetçiliği, tüm dünyaya sevgi getirmeyi amaçlıyor. Eğer birbirimizle bağ kurmayı başarırsak, realitenin tüm parçalarını birleştirme gücümüz olur. Bilinçaltında, dünyayı mükemmelliğe getirmek için bir yöntemimiz olduğunu ancak bunun farkında olmadığımızı düşünüyoruz. Tapınağın yıkılmasından bu yana büyük bir egoya ve başkalarını dolandırma ve onlar pahasına başarılı olma arzusuna sahip olduk. Bizim kuruluşumuzda, dünyanın 70 ülkesiyle bir araya geldik ve sadece sevginin manevi gücü bizi birbirimize bağladı. Bir anti-manevi güç nefreti, yıkımı ve başkalarını sömürme dürtüsünü geliştirene kadar, İbrahim’in çevresinde bir araya gelen yabancılardık.

Bugün İsrailliler içsel bir baskı yaşıyor ve her biri 70 farklı köke sahip olduğundan patlayabileceklerini hissediyorlar. Kabala ilmi bize, tüm dünyaya sevgi getirmenin bize bağlı olduğunu öğretir. Sadece üst Işığın edinilmesi bizi rahatlatacaktır. Bu üst Işık dünyada var olan daha yüksek bir enerjidir ve yaratılışın tüm parçalarını bir bütün olarak kucaklar.

Söyleşinin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.kabala.info.tr/kutuphane/michael-laitman/dr-laitman-ile-yeni-hayat/yeni-hayat-1073-ulusal-kimlik-ve-humanizm/

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed