Manevi Yükselişin Mekanizması

Soru: Gruptaki bir dostun hatalarını açıkça gördüğümüz koşuldan, bunun üzerine yükseldiğimiz ve aniden dostun en iyi niteliklerini görmeye başladığımız koşula geçiş mekanizmasını anlamaya çalışıyorum. Bu nasıl gerçekleşiyor?

Cevap: Dostunun senden yukarıda olduğunu hayal etmelisin. Onun önünde eğiliyormuş ve ona saygılı davranıyormuş gibi; onun büyük olduğunu düşünürsün ve böylece ona bağlı kalmak istemeye başlarsın.

Sonra aranızda özel bir bağ oluşur çünkü onun seviyesine yükselmek isteyerek, ona yaklaşmak, tutunmak istersin ve aynısı onluda her biri için de geçerlidir. Böylece onlarla birlikte yükselirsin.

Dokuz dostun, sana tam olarak senin onlara davrandığın şekilde davranır. Böylelikle, kendini yükselten bir grup olan, Kabalistik bir onluya sahip olursun.

Soru: Bu neden olur?

Cevap: Onludaki herkes, bir parça üst enerji, üst ışık içerir. Eğer bu parçayı öne çıkarmak, yükseltmek istiyorsan ve dokuz dostunun hepsine kendinden daha yüce gibi davranırsan, o zaman onlara tutunursun ve onlar seni yükseltir. Ve herkes, herkesle ilişkili olarak, aynı şeyi yapar.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Sonraki yazı: