Hayat Nasıl İyileştirilir?

Soru: İnsanların % 99’una iyi bir hayatın ne olduğunu nasıl açıklayabiliriz?

Cevap: Hayatı, bizim için iyi olan şeylere göre, iyi olarak düşünürüz.

Bununla birlikte, zamanımızda, aramızda düzeltilmemiş bağlara sahip olarak,  kendimizi iyi hissedemeyiz. Dünyanın dağılmakta olduğunu görüyoruz çünkü üzerine inen Üst ışık onu doldurmak istiyor ve dünya bu ışığa karşıtlığını (zıtlığını) hissediyor.

Manevi iyilik dünyamıza ne kadar yakınsa, o kadar kötü hissederiz. Üst ışığın yaklaşması, bize karanlık hissi verir çünkü bizler ıslah olmadık, ona zıtız. Bu nedenle, lütufları ve iyiliği hissetmek istiyorsak, kendimizi üst ışığa benzer olmak için değiştirmeliyiz, böylelikle sorunlara ve krizlere dalmayız çünkü ışık bize daha da yaklaşmaktadır. Başka bir deyişle bu dünya seviyesinde birleşmek zorundayız. Sorun budur.

Örneğin, haberler bir asteroitin Dünya’ya doğru ilerlemekte olduğunu ve gezegenin tehlikede olduğunu, insanların kendilerini tehlikede hissetmeleri gerektiğini anons eder, üst ışığın bize yaklaşıyor, Yaradan yaratılanlara ifşa olmak istemektedir. Bu nedenle bizler “son nesil” olarak adlandırılmaktayız.

Bizler, üzerimizde baskısı giderek artan bir yola girdik. Bu nedenle Kabala bilimi ifşa olmuştur;  Kabala bilimi, Üst ışığa biraz benzeyebilmek için kendimizi adapte etmeye başlamak zorunda olduğumuzu açıklamaktadır.

Biz bir Kli’yiz (ruhun kabı), Yaradan ışıktır. Sadece kendi aramızda birleşirsek O’na benzer olabiliriz. Başka bir deyişle, daha iyi bir gelecek istiyorsak birleşmeliyiz.

How To Make Life Good

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed