Gece Yeni Bir Seviyenin Başlangıcıdır

Тоrah, Deuteronomy 11:16: Dikkatli ol, kalbin yanıltmasın seni, yüz çevirip ve yabancı tanrılara ibadet edip ve onların önünde secde etmeyesin. Kişi, yeni bir derecede yeni bir egoizmin başka bir ifşasına ulaştığında, bu her zaman kötülük olarak, ıslah olmamış formda ortaya çıkar çünkü tüm dereceler kırık Kli’nin, parçalanmış ruhun kabıdır.

Islah olmamış olan durum akşam, gece ve karanlık tarafından temsil edilir. Sonra gün gelir, ıslah olma ve ıslah olmuş durum, Işığın alınması. Bu nedenle, kişi bu koşullardan geçtiğinde ve bir şeylerde başarılı olduğunda, yeni bir derece hemen önünde görünür ve egoizmi ona “İyi işti, kendini ıslah ettin! Bunu tek başına yapabilirsin.” der.

Daha sonra doğru bir şekilde sonraki dereceye adapte olmanın ve onunla çalışmaya başlamanın çok zor olduğu ortaya çıkar. “Yılan”, kişinin “Beni” , kötü ya da iyi taraftan ama her zaman o, içinde tekrar yükselir.

Soru: “Kişinin beni” içinde belirdiğinde, bunu sonraki derecenin bir işareti gibi düşünebilir miyiz?

Cevap: Doğal olarak, çünkü her şey geceyle başlar, ancak bunun bir sonraki derecenin başlangıcı olduğunu anlamak bizim için zordur.

Night Is The Beginning Of A New Degree

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed