Kabala İpuçları – 5/13/18, Bölüm 2

Soru: Üst Işığın olumlu ihsan edişini kendi üzerimde ortaya çıkarmak için gerçekleştirmem gereken eylemlerin sırası nedir? Bu, örneğin, bir rüyada ya da çalışırken ya da sadece çalışma sırasında yapılabilir mi?

Cevap: Çalışma sırasında en iyisidir, ancak diğer aktiviteleri gerçekleştirirken de mümkündür. Bu öğrenilmelidir. En kesin ıslah, bir grup içerisinde çalışma sırasında gerçekleştirilir.

Soru: Eğer Kabala Bilgeliğini çalışmaya başlarsam, içimde ortaya çıkacak ve durdurulacak olan arzuları yönetip belirleyebilecek miyim?

Cevap: Hayır. Bu ruhunuzun köküne bağlıdır ve bu yüzden onu yönetemezsiniz. Ve neden yapasınız ki? Bilakis, ışığın yukarıdan, ruhunuzda, arzularınızın toplamında ortaya çıkmasına göre gelişeceksiniz.

Soru: Bir Kabalist olarak kendinizi yönetir ve Or Makif’i (Saran Işık) çağırır mısınız? Düşünceler, arzular veya insanlar size nasıl gelir?

Cevap: Ben sadece ilerlemeye hazır olduğumu ifade ederim ve Işık her şeyi yapar.

Soru: Eğer bütün dünya benim içimde ise, ben kimim?</p

Cevap: Hayal ettiğiniz gibi sizler tüm dünyanın kaynağısınız. Sonuçta, yaratılan varlık tüm dünyadır.

Soru: Eğer kişi ıslaha yaklaşırsa, genel durumu olumlu, hoşnut, huzurlu hatta coşkulu/mutlu mudur?

Cevap: Ya da tersi. Bizler baştan sona hareket halinde, çok ciddi uçlarda sürekli hareket ediyoruz: yukarı ve aşağı, yukarı ve aşağı. Ama genel olarak, hepimizin doğru yolda olduğumuzdan eminim. Yakında bunu uygulamada/çalışmada keşfedeceksiniz. Her şey güzel olacak.

Blitz Of Kabbalah Tips – 5/13/18, Part 2

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed