Işık Aracılığıyla Tamamlanma

Soru: Kabala Bilgeliği tarafından, bugün dünyada var olan paraya eşdeğer olarak sunulan alternatif nedir?

Cevap: Çaba. Para yaptığımız çabaların eşdeğeridir. Yani ihtiyaç duyulan her şey hayatlarımızı dengelemek içindir. Hayatınızı birazcık yeniden düzenlemeyi deneyin, böylece çalışmaya devem edebilecek, aileyle iyi ilişkileri sürdürebilecek ve alışık olduğunuz her şeyle ilgileneceksiniz ama daha dengeli bir şekilde. Bu çerçevede yaşamayı ve bununla birlikte Kabala çalışmasıyla meşgul olmayı deneyin. Ve her şeyin sizin için yeterli olacak şekilde düzenlenmeye başladığını göreceksiniz. Yoksunluk hakkındaki düşünceler yavaş yavaş kaybolacak; sakinleşeceksiniz ve her şey gerçekten sizin için yeterli olacak.

Soru: Bu dünyada para ile her türlü hazzı alabilirsiniz. Eğer hiç para olmasa ve hepsi kamu yardımı olsa, Kabala ilmi ne tür haz önerir?

Cevap: Kabala, hiçbir para miktarının satın alamayacağı, en büyük, en ölümsüz, değiştirilemez bir tamamlanmayı ve hazzı sunar. Kabala kişiyi ölümün üzerinde, sonsuzluk ve mükemmellik seviyesine yükseltir. Kabala olarak adlandırılan bu metot, öyle düzenlenmiştir ki Üst Işık bizi doldurur ve artık daha başka bir şeye ihtiyaç duymayız. Bu şekilde doğal tamamlanmamıza kökümüze ulaşırız.

http://laitman.com/2016/09/fulfillment-through-the-light/

Tartışma | Share Feedback | Ask a question




"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed