Ben Hala Gencim

Soru: Yakında 75 yaşında olacaksınız. Her zaman çok neşeli, pozitif ve keyifli bir insansınız. İnsan, iyi bir içsel enerjiye sahip olduğunuzu görebilir. Nasıl neşeli ve iyi bir ruh hali içinde uyanılacağına dair ipuçlarınız var mı?

Cevap: Tavsiye veremem çünkü özel bir işe sahibim. Sabah bir buçukta uyanıyorum ve sabahın üçünden başlayarak dünyanın her yerindeki binlerce öğrenciye resmi olarak internet üzerinden ders veriyorum.

Soru: Bu neden geceleri oluyor?

Cevap: Böylelikle kimse insanları derslerde rahatsız etmez ve dikkatini dağıtmaz. Ayrıca, her yerde gece değil. Öğrencilerim kelimenin tam anlamıyla tüm kıtalarda yaşıyor ve hepsi bizimle bağlantı kuruyor. Belki bazıları için uygundur ve diğerleri için çok uygun değildir. Fakat Kabala’nın geceleri öğretimi nesilden nesile bu şekilde yerleşmiştir.

Soru: Ne zaman dinleniyorsun? Uyku fizyolojik bir ihtiyaçtır ve bunu yapmak zorundasınız.

Cevap: Dersten sonra, sabah altıdan yediye kadar yaklaşık bir saat, hatta bazen bir buçuk saat uyuyorum. Ve sonra akşam sekiz ile dokuz arasında yatarım. Yıllar sonra böyle bir programa adapte oldum ve başka türlü yapamam.

Yorum: Örneğiniz, birisi bir şey yapmaya başlarsa ve bunu neden yaptığını anlarsa, herhangi bir uyku düzenine uyum sağlayabileceğini gösteriyor. Ve kişi sağlığını kaybetmez ve mükemmel fiziksel ve zihinsel formda kalır.

Cevabım: Ben hala gencim. Sadece 75 yaşındayım.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed