Twitter’da Düşüncelerim / 9 Kasım 2020

Ego, kendi gelişimi sırasında büyür – sağ ve sol arasındaki tutarsızlık düzelmez. Birbirlerinden uzaklaşırlar, aralarındaki çatışma ve tartışmalar artar. Bu Amerika’da açıkça ifade ediliyor, sol ve sağ partiler ortak bir paydaya gelemiyor. Bu kırılma aileler içinde bile mevcut.

Doğa, insanların birleşmesine yardımcı olmuyor, tam tersine, şu anda ABD’de gördüğümüz gibi onları iki eşit karargaha bölecek. Toplum, milyonlarca insan bir tarafta, milyonlarcası diğer tarafta ortadan ikiye bölündü. Bir avuç insan kimin Amerikan Başkanı olacağına karar vermede sonucu belirliyor.

Orta çizgi yok – yukarıdan gelecek. Dünya ve doğa böyle inşa edilir. Üst güce, yaratılışın amacına yaklaşmak için çalışan Kabalistik gruplar – İsrail, “doğrudan Yaradan’ı hedefleyenler” dünyanın ve herkesin dikkatinin merkezinde olacaklar.

Onlar sol ve sağ çizgiler arasında bir bağlantı sağlamalılar.

Tüm dünya sağa ve sola bölünecek. Milyarlarcası bir tarafta, milyarlarcası diğer tarafta birbirleriyle bağ kuramamalarından “İsrail” sorumlu olacak. Üst kuvvet tarafından inşa edilen orta çizgiyi öğrenmemiz gerekiyor: “Göklerde barış yapan, aramızda barış yapacaktır”

Tek bir fırsat var: iki karargahı birbirine bağlayacak olan üst gücü ifşa etmek. Üst gücün ve herkesin birliğinin ifşası – Kabalistler olarak bu bizim işimiz. Bu yakında netleşecek ve buna hazır olmamız gerekiyor. Dünya bunu isteyecek, gelecek ve arayacak!

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed