Kadın Önder

Yorum: Pandemi sırasında araştırmalar yapıldı ve kadınların liderlik ettiği ülkelerin pandemiyle mücadelede erkekler tarafından yönetilenlere göre daha başarılı olduğu ortaya çıktı.

Cevabım: Her zaman bundan bahsederim. Erkekler görünüşle ilgilidir. Ve kadın tüm sorumluluğu alır. Bir kadının evde her şeyi yönetmesi gibi, tüm dünyamız bizim evimizdir. Bir kadının evde her şeyi yönetmesi gibi, tüm dünyamız bizim evimizdir. Bu nedenle, bir kadın vekilharç olmalıdır.

Yorum: Stanford Üniversitesi’ndeki psikologlar, bir kadın politikacının, erkek ve kadın siyasi niteliklerini ustaca bir araya getiren “bukalemun” türünden olması gerektiğini söylemekteler.

Cevabım: Tüm sahip olduğu budur. Bir kadının evi nasıl yönettiğine, evde nasıl bir düzeni olduğuna bakın. Kocanızı bir hafta yalnız bırakın – sonra kadın bir ay boyunca daireyi temizliyor olacaktır. Bu herkes için nettir.

Soru: Öyleyse, ülkeyi kadınların yönetmesi size göre haber değil mi?

Cevap: Bu benim için bir gerçek! Bu bize doğa tarafından verilmiştir. Ev, erkek değil kadından sonra adlandırılır. Bu nedenle kadınları ülke yöneticileri, erkekleri de bu görevlerin yürütücüsü yapmalıyız. Kısacası güçlü, güvenilir, iyi, akıllı, bilge bir ele ihtiyacınız var. Hepsi bu. Dünyanın başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Bizler de balık tutmaya gidip domino oynayacağız. 🙂

Soru: Bir kadın savaşı durduracak mı? Bu nefreti durduracak mı?

Cevap: Elbette. Hem devlet içinde hem de devletlerarasındaki iç savaşları. Çağımız tersine dönüyor. Bir kadının yönetebileceği çok farklı bir döneme giriyoruz. Ve dünyanın tersine döndüğünü görüyoruz. Kadınlara yönetme fırsatı vermek gerekiyor. Ve bu çok da iyidir. Ne kadar az erkek icatlarıyla, çocuk oyunlarıyla onlara karışırsa o kadar iyidir.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed