Dünyevi Soru

Soru: Kabala aile içinde ilişkiler kurmaya nasıl yardımcı olur? Geniş bir kadın izleyici kitlesine sahibim, onlar nasıl bir eş bulunacağı ve onunla bir aile kurma konusuyla ilgileniyorlar.

Cevap: Bu, her birimize yakın dünyevi bir soru olmasına rağmen çok karmaşıktır. Sonuçta, varoluşumuzda yaşamın bir döngüsünden diğerine geçmek zorunda olduğumuz değişimlere, daha yeni değinmeye başlıyoruz.

Bu nedenle, elbette bu tür sorular sorulabilir, ancak bunların cevabı hem karmaşık hem de basittir. Kimsenin size hiçbir şey söylemeyeceği gerçeği basit çünkü kimse cevabı bilmiyor. İyi ya da kötü bir şekilde uygulamanız gereken içsel bilgilerinizi sadece siz açığa çıkarabilirsiniz.

Özgür seçiminiz, kendinizi tamamen nasıl gerçekleştirdiğiniz ve kişinin hayatında kendini doğru şekilde yönlendirmesi için tek fırsattır.

Bir eş seçmeye gelince, bu zaten Reşimo denilen (ruhunuzun iç kaydı, gelecekteki durumu) bilgi çekirdeğinizden, kim olduğunuzu tam olarak veya en azından az çok hayal etmeniz ve bu eşle kendinizi hızlı, iyi, rahat, doğru bir şekilde gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğiniz gerçeğinden kaynaklanır. Bu kolay değildir çünkü bu, onun ve sizin kaderinizin, uyumlu bir şey olarak görünmesine bağlıdır.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed