Gelecek Toplum — Tek İnsanlık

Soru: Geleceğin toplumu ne olmalı?

Cevap: Geleceğin toplumu, insanların tüm yaşam biçimlerini aynı hissetmeye başlayacakları bir toplumdur. Kişi, evrenin sadece “bizim dünyamız” denilen en önemsiz ve küçük kısmı olan bir bölümünde var olduğunu hissetmeyecektir.

Buna ek olarak, daha birçok adım var ve bu dünyada yaşarken hepsini anlayabilir, gerçekleştirebilir ve hissedebiliriz. Bizim dünyamız evrenin egoistik kısmıdır ve geri kalanı özgecildir. Hepsini kendi içimizde birleştirebiliriz.

Ancak diğer seviyeleri hissetmeye başlamak için egoizmimizden çıkmamız gerekir. O zaman evrenin gerçekte ne olduğunu göreceğiz.

Soru: Şimdi 5D, 5 boyutlu düşünmek gibi bir şey var. 3D bencilce, kendiniz için düşündüğünüz zamandır ve 5D, bu dünyayı tek bir zihin, tek bir insanlık olarak hissettiğiniz zamandır. Tek bir organizma gibi düşünmek için neye gayret etmeliyiz?

Cevap: Bunun için egoizminizin üzerine çıkmalı ve ihsan etme, sevgi niteliğini kazanmalısınız. Kendinizi kaybetmeniz, bir merkez gibi hissetmeyi bırakmanız ve tam tersini, başkalarını bir merkez olarak, her şeyi verdiğiniz bir hedef olarak hissetmeniz gerekir. Ve siz kendiniz sadece bunun için varsınız. Sonra 5D vb. seviyeleri hissedeceksiniz

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed