Twitter’da Düşüncelerim / 10 Nisan 2020

Toplum, mevcut haliyle, kendini tüketmiştir. Koronavirüs değişmemize yardımcı olmayı amaçlamaktadır: varoluşun amacı, gelişimi ve yönetimi. Virüs benzer olmamıza yardımcı oldu. Herkesin paylaştığı bir talihsizlikten, ortak bir çözüm arama ihtiyacını hissetme

Koronavirüs nedir? Virüs, aramızda bağ yerine, doğru ilişkilerle doldurulması gereken boş alanlar olduğunu gösteriyor. Aramızdaki bu boşlukları ifşa ederek, bu bozuk bağ aracılığyla virüsü birbirimize geçirdiğimiz için bu boşluklar üstünden iletişim kuramayacağımızı keşfederiz.

Aramızdaki boşluklar “kaybolmaya” başladığında, dünya tam da bu boş alanların içinden bağlanacaktır. Gerçekliğin tüm parçaları, Adem’in yeni, ıslah olmuş bir sistemini bağlayacak ve oluşturacak ve Yaratan, bağlarımızı düzenleyip onları üst kuvvetle, kendisiyle doldurarak bağın içinde belirecek.

Dünyamız manevi dünyanın şeklini alıyor …

Ne kadar farklı olduğumuzu ifşa etmeliyiz- Koronavirüsün bize göstermek istediği budur. Bu arzumuz ya da içsel niteliğimiz ile ilgilidir.

Dünyanın iyileşmesi sadece insanların ilişkilerine bağlıdır. Doğa, küresel bir organizma haline geldiğinden tüm insanlığa darbe vuracaktır. İnsanlık, iyi güçlerle birbirine bağlı olması gerektiğini anlayana kadar-onlarla insanlar arasındaki boşlukları doldurmak için vuracak ..

İnsanlığın sorunu artık krizden tek doğru çıkışın insan ilişkilerini egoist olandan özgeciliğe doğru ıslah etmek olduğunu farketmekte yatar. İnsan ilişkilerini düzeltmeden iş ilişkilerine dönmek, büyük bir krize yol açacaktır.

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed