2020 İsrail Kongresi’nden İzlenimler

Soru: Geçmiş kongre hakkındaki izlenimleriniz neler?

Cevap : Bu kongre çok uzun bir süre bizim tarafımızdan hissedilecek. Henüz değerlendiremiyoruz. İnsanlar, gruplar ve kıtalar arasında güçlü ve ciddi bir bağ oldu. Dahası, tüm dünyanın, yayılan bir virüs ve diğer problemlerden panik içinde olduğu bir zamanda oldu: “Bize ne olacak?”

Bence harika bir zaman. Özel bir çağda yaşıyoruz. İnsanlık tarihinde ilk kez, üst dünyanın yeni bir koşuluna, hissine, farkındalığına giriyoruz.

Mısır’dan çıktıklarında küçük bir grup insanda sadece bir kez ifşa oldu. Ancak, parçalanmadan, karışıklık ve benzeri şeylerden sonra dünyanın tüm uluslarında sıfırdan başlayarak şimdi olacak olan, elbette özel bir durumdur.

Bu konuda çok mutluyum. Ne kadar harika, özel ve şanslı olduğunuz hakkında hiçbir fikriniz yok. Sonuçta, milyarlarca insandan, binlerce insandan oluşan küçük bir grup seçildi. Bu inanılmaz.

Şimdi kongre sonrası dönem başlıyor. Üstesinden gelme zamanı ve gerçek çalışma zamanı. Bazı düşüşler ve inişler kaçınılmazdır. Aslında iniş, aldığını öğüttüğü, çiğnediği ve özümsediği zaman ruhun ve bedenin özel bir halidir.

Ve çok fazla izlenimler aldık. Onları bile sonuçlandıramadık. Onları, ne denir, ağzımız açık yakaladık. Şimdi, bu izlenimler azar azar belirli bir arşivde depolanmaya başlayarak, zihnimizde ve ruhumuzda yavaş yavaş birikiyor.

Özümsenen malzemeyi kullanarak zaten bir sonraki aşamaya tırmanıyoruz. Önceki tüm bilgilerimiz yükseliş almaktadır.

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed