Kadın Yönlendirir, Erkek Uygular

Soru: Bir kadın isteğini içsel olarak bir erkeğe iletebilir. Birçok kadın erkeklerinin Yaradan’a yakın olmasını ister. Bu arzuyu iletmek ne anlama geliyor?

Cevap: Eğer kadın, erkekten bir şey isterse her zaman onu alacaktır. Dünya bu şekilde düzenlenmiştir.

Bir kadının arzusu yüksek sesle duyurulmaz. Ağzınızı açmadan ama kafasına vurulmuş gibi hissedeceği şekilde, sessizce bir erkeği nasıl etkileyeceğinizi biliyorsunuz.  Bu bir kadın adına doğru eylemdir. Bu kasıtlı olarak doğada bu şekilde düzenlenir. Biz erkekler, bunu kabul etmeli ve hatta kadınların bize doğru yolda rehberlik etme fırsatı buldukları için mutlu olmalıyız.

Bir kadın kocasının hayatın anlamını anlama yönünde hareket etmesini isterse, o zaman elbette bu özel bir kadın ve harika bir eştir. Bu nedenle, bu tür kadınları takdir etmeli, onları başkalarına örnek olarak vermeliyiz. Ve elbette, bir şekilde yardım etmeliyiz böylece kocalar onları takdir eder ve onlara itaat ederdi. Evli olmayanlara böyle kocaları bulmalarını dilerim.

Soru: Kadınların tarafında aşırlık olabilir mi?

Cevap: Hayır. Kadınlar çok net bir anne tutumuna sahiptir. Kocasıyla ilgili nasıl davranacağını bilir. Yaratılışın amacını arzuluyorsa, erkeği gerçekten yönlendirebilecektir. Böylece görünen o ki erkek uygular ve kadın yönlendirir.

Kırk yıllık deneyimlerime göre ailedeki kadın, hedefin büyüklüğünün ve grubun ne yaptığının önemini anlarsa, o zaman kocanın kesinlikle çalışacağını ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyebilirim. Ancak, karısı ona karşı ise, sonunda, çalışmayı bırakıp ayrılır.

Burada her şey eşe bağlıdır. Kadının dünyadaki arzusu, erkeklerden daha güçlü ve daha belirleyicidir.

Woman Directs, Man Implements

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed