Kaderinizin Haritasını Değiştirin

Soru: Kabala, yıldızlarda karara bağlanmış olsa bile kaderinizin haritasını değiştirmeye yardımcı olabilir mi?

Cevap: Her birimizin kaderi çok net bir şekilde belirlenmiştir. Yolumuzun başlangıç ve bitiş noktalarını alırsak, o zaman, ne söylerseniz söyleyin her bir ruhun, tüm bu aşamalardan geçmesi ve mutlak hedefine, tam olarak gerçekleşmesine ulaşması gerekir.

Bu,  yolunuzu nasıl yürüyeceğinize bağlıdır: hızlı ya da yavaş, düşerek ve sürünerek, ya da tırmanarak veya tersine bir noktadan diğerine uçarak. Ciddi acı çekip çekmeyeceğiniz, olumsuz olup olmadığınız ya da olumlu olup olmayacağınız büyük bir fark yaratır.

Bununla birlikte, her birimizin bitiş noktası zaten belirlenmiştir.  Yani Kabala biliminin sunduğu her şey sizi yavaşlatmamak amacıyladır.

Diyelim ki bir ruh “A” noktasından “B” noktasına çıkmakta. Siz “n” noktasında durabilir ve birkaç ömür boyunca, korkunç acılar içinde “m” noktasına gidebilirsiniz ya da sanki uçuştaymış gibi hızlı bir şekilde oraya gidebilirsiniz. Bu nedenle, ilerlememizin hızını, büyüklüğünü ve kalitesini biz belirleriz. Bu bize bağlıdır.

Kabala biliminin sunduğu budur. Kabala bilimi, ulaşmamız gereken nihai hedefe yaklaşmak için tüm perspektifi görmemizi sağlar.

Uygulamada, yolun her bir bölümü, mutlak amacın sadece daha büyük ve daha büyük ölçekte gerçekleştirilmesidir: Nefeş, Ruah, Neşema, Haya, Yehida veya ruhun derece derece gelişiminin 125 basamağı.

Ruhumuzu geliştirirken, doğaya nasıl ulaştığımızı ve açtığımızı hissetmeye, onun içine dahil olmaya,  onu görmeye ve anlamaya başlarız. Bu, bizi kapsayan ve onun tamamlayıcı bir katılımcısı olmamızı sağlayan büyük bir senfoni gibidir.

Milyarlarca durumun her bir parçası diğerleriyle mükemmel etkileşim içinde olduklarında, böyle büyük bir uyuma ulaşmak en büyük hazdır.

Soru: Düz bir yolda mı ilerliyoruz yoksa daima bir sinüs dalgası var mı?

Cevap:  Bir sinüs eğrisi vardır, söylendiği gibi: “Dünyada günah işlememiş hiç bir erdemli yoktur.” Ancak mesele şu ki; hata yaptığınız zaman, hemen kafanızı toparlayın, hızlı bir şekilde ilerleyin, böylece hatalarımız bile bizi arayışa doğru itmeye hizmet edecek, anlam kazanacak, daha fazla ilerlemeye doğru bize ilham verecektir.

Change The Map Of Your Destiny

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed