Yaradan’dan Ne İstemeli?

Baal HaSulam, Mektup No.27: Yaradan’a, gerçeğin yolunda yürürken sana yol göstermesi, yol boyunca tüm engellerden koruması ve yaptığın her şeyde başarıya ulaşmanda yardım etmesi için dua ediyorum.

Kalp ve akılla, özlem ve duayla ilgili sana göstermiş olduğum yolu titizlikle izlemelisin, sonrasında Yaradan kesinlikle bizi başarıya ulaştıracak ve çok yakında ruh ve beden olarak bu dünyada ve gelecekte birleşeceğiz.

Her öğretmen, öğrencilerini Baal HaSulam’ın yazdıklarına dair hazırlar. Bizim tarafımızdan bir talep olmalı. Talep, duadır.

Ben, sürekli olarak Yaradan’la bağda olmayı, içimde O’nun eylemlerini hissetmeyi istemeliyim ki hepimiz O’nu ve O’nun onluyla ilgili, grupla ilgili eylemlerini hissedelim.

O’ndan, bana bu onluda, bu grupta bir yer göstermesini ve onlara dahil olduğumu hissetmeme izin vermesini talep ederim, böylece aramızdaki tüm mesafeleri doldururken Kendini aramızda ifşa edecektir.

Talebimin nihai amacı, O’nun bizi tamamen birleştirmesi ve doldurmasıdır. Bu birincil öneme sahiptir. Böylece, yavaş yavaş kişi, “Ben, grup ve Yaradan birdir” koşuluna gelene kadar grupla ve Yaradan ile bağ kurar.

What To Ask The Creator

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed