Tüm Düşüncelerin ve Duyguların Tek Kaynağı

Soru: Düşünmek ve analiz etmek ne demektir? Sadece oturup maneviyatı edinmek istediğimi mi düşünmeliyim? Yoksa bu, dostlara yönelik davranışlarımı mı ima ediyor?

Cevap: Eylem çok basittir: bütün düşüncelerimin ve hislerimin tek bir temeli olmalı-Yaradan- O, düşündüğüm ve hissettiğim her şeyi içimde yaratır, canlandırır ve yerleştirir. Bana ne olursa olsun, içimde ne tezahür ederse etsin, Yaradan hepsini yapar.

Bu nedenle, sürekli olarak “ O’ndan başkası yok” düşüncesinde olmanız tavsiye edilir. Eğer dostlarımla aynı düşünce ve duyguları arzu edersem ve bütün kalplerimizi ve aklımızı birleştirmeye çalışırsak, o zaman, birlikte tüm çabalarımızı tek büyük ortak çabada, içinde Yaratan’ı kaynak olarak, duygularımızın ve aklımızın temel nedeni olarak hissetmek istediğimiz, tek büyük kalp ve tek büyük akılda birleştiririz.

Eğer bizler, böyle ısrarlı bir şekilde, düşüncelerimizin ve duygularımızın nedeni olarak Kendini bize ifşa etmesini talep edersek, o zaman çok hızlı bir şekilde, üst ışığın yardımıyla, Yaradan’ın içimizde tezahür etmeye başladığı bir koşula geliriz.

Single Source Of All Thoughts And Feelings

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı:

Sonraki yazı: