Gruptaki Tüm Koşullar İyidir

Soru: Oldukça sık, ilk his bir şey söyler ve sonra zihin devreye girer ve hissi düzeltir. Yaradan için çalışan kişi hangisini dinlemelidir?

Cevap : Manevi yolda, bir taraftan diğer tarafa fırlatılırız ve her türlü koşullardan geçeriz: hayal kırıklığı, haz, doyum, yıkım, dostlarla etkileşim ve onlardan, yalnızlığa doğru bağını kesme vb.

Bu, kişinin tüm bunları hissetmesi için gerekir. Kişinin, bunlardan Yaradan’la temas noktasını seçmesi için, kasıtlı olarak böyle koşullardan geçer. Her şeyden önemlisi kişi, böyle koşullarda kalmamalıdır.

Grupta geçirdiğimiz tüm koşullar iyidir. Onlar, manevi gelişime yol açarlar. Yarısı boş ve gereksiz gibi görünseler bile, öyle değillerdir. Bu nedenle, siz ve dostlarınız arasındaki bağa mümkün olduğunca çok zaman ayırmaya çalışın.

Mesela ben, her gün ders veririm, tweetler yazarım, soruları cevaplarım, blog yazıları yazarım vb. Bundan dolayı ilerlerim.

Yaptığım işte özel olan nedir? Yeni başlayanların sıradan sorularına cevap vermekteyim vs. Yine de, diğer ruhlarla olan bağları vasıtasıyla onların yükselmelerine ve bağlanmalarına yardım ederim – kesinlikle her birimizin gelişmesi böyledir.

All States In The Group Are Good

 

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: