Talep Gruptan Başlamalı

Soru: Binlerce yıldır, milyarlarca insan yerine getirilmemiş arzularının gerçekleşmesi için dua ediyor. Onların yanıtları nerede ve bilinmeyen bir Yaradan’a dua etmenin anlamı nedir?

Cevap: Birincisi, onlar egoist olarak talep etmekteler. Bizler, özgecillik, ihsan etme ve sevgi niteliği için talebe ulaşmaya çalışıyoruz – bu en önemli şeydir.

İkincisi, gerçekten doğru bir şekilde istemek için, bu talebi onlunun içinden getirmeye çalışırız, böylece bu herkes için aynıdır, herkesle toplanmış ve koordine edilmiştir. Bu Minyan’dan (onludan), on kişinin hepsi Yaradan’a bir talepte bulunur.

Onlu, bir manevi birliktir. Eğer onludan talep etmezseniz, o zaman manevi bir birlik değilsinizdir ve Yaradan sizi hissetmez.

Sık sık soruyorsunuz: “Ya kendim, akrabalarım için istersem?”…İsteyin. Sonunda, tüm dünyanın bunu yaptığını, ancak hiçbir şey olmadığını göreceksiniz.

Talep, içinde bulunduğumuz sistemin, sadece ıslahımızı istemek ve bu talebi doğru bir şekilde yükseltmek için kasten egoist biri olarak yaratıldığını açık bir şekilde anlayan Kabalistik gruptan kaynaklanmalıdır.

Soru: Onludaki dostlar sözlerimi duymalı, onları az çok anlamalı mı, yoksa bu aramızdaki bağdan onlar için Yaradan’a yakardığım zamanki benim içsel koşulum mu?

Cevap: Sözlerini duymaları gerekmez. Ancak, esas olarak, eğer talep ederseniz, onlu içinde, üzerinde hem fikir olunmuş arzularla Yaradan’a dönmek en iyisidir. Şu anda değil, sadece genel olarak onlu, bu konuda hem fikir olduğunda ve ayrıca bu arzuyu Yaradan’a yükseltmeye katılmak istediğinde.

The Request Must Start From The Group

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed