Kabala İpuçları – 8/26/18

Soru: Bütün dünya benim içimdeyse, ben kimim?

Cevap: Bu en zor sorudur; çünkü kendimi ancak Yaradan’ın seviyesi anlamına gelen, tam ıslahıma ulaştığımda anlayabilir, bulabilir ve değerlendirebilirim. Ondan sonra, gerçekten ne olduğumu hissedeceğim – Yaradan’ın içinde, üst gücün içinde küçük bir nokta.

Soru: Eğer benim niteliklerimden, benim algımdan türetilmişlerse, benim dünyamdaki, benim içimdeki diğer insanlar kim? Onlar gerçekten varlar mı?

Cevap: Kendileri olarak var olmazlar. Ben onları içimde yaratırım.

Soru: Değiştiğim zaman, kendim olmayı bırakacak mıyım yoksa kendimi, gelecekteki kendimi mi keşfedeceğim?

Cevap: Kendimi değiştirerek, gelecekteki kendimi keşfederim.

Soru: Tüm dünya benim içimdeyse ve sadece benim hislerimde akıyor ve yaşıyorsa, başkalarına duyduğum sevgi, gerçekten benim seven parçam mı? Daha geniş bir anlamda, kendimi farklı bir şekilde sevmeyi öğrenmeli miyim?

Cevap: Egonuzdan çıkmanız, onu aşmanız gerekmektedir. Onun yardımıyla, ancak tam tersi bir şekilde, alma niteliği ihsan etme niteliği haline geldiğinde, ego başkalarıyla iletişim ve bağ kurar.

Soru: Duygusal ve zihinsel koşulumla, maneviyat için gerçek bir özlemi nasıl karıştırmayabilirim? Bu koşulların hepsi beynime aktarılmaktadır.

Cevap: İlk başta kafanız karışacak, ancak yavaş yavaş içinizdeki her şeyi şekillendirmeye başlayacaksınız. Bu, görüntülere, bağımlılıklara, koşullara ve hatta grafiklere dönüşmeye başlayacak. Yavaş yavaş bu yöntem sizin bir parçanız haline gelecek.

Soru: Benim arzum özel bir güce sahip mi? Arzumun gücüyle bir şeyi düzeltip, değiştirebilir miyim?

Cevap: Hayır, arzunuzla hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Sadece diğerleri ile olan bağınız aracılığıyla, sadece egoizminizin üzerindeki eylemlerle, kendi doğanızı ve etrafınızdakileri değiştirebilirsiniz.

Soru: Eğer diğer herkes benim parçamsa ve her şey benim içimde ise, biz neyiz?

Cevap: Biz, Adem denilen tek bir arzunun parçalarıyız.

Soru: Her insanın kendi gerçekliği varsa, hislerimizi, duyumlarımızı ve algılarımızdaki farklılıkları paylaşarak onları bir araya getirebilir miyiz? Bu yeterli midir?

Cevap: Farklı gerçeklikleri nasıl tek bir algıya dahil edeceğinizi söyleyemem. Bunu tarif edecek kelimelere sahip değilim.

Blitz Of Kabbalah Tips – 8/26/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed