Gelecek İçin Talep

Soru: İnsan nasıl doğru bir şekilde talep edebilir? Bu gerçekçi/pratik bir eylem midir?

Cevap: Doğru talep, söylediğim sözler değildir. Doğru bir şekilde talep etmek, kendi içinizde, doğru talebin bir görüntüsünü oluşturmak anlamına gelir, bu, şu an içinde bulunduğum koşul ve içinde bulunmak istediğim koşul demektir.

Bu koşullar arasındaki fark, benim talebimdir. İçimde bir değişiklik talep ediyorum, böylece şu anki koşuldan gelecektekine geçeceğim.

Neden kendim için talep ederim? Bu egoizm değil midir? Gerçek şu ki, Kabala bu tür bir talepten bahseder, çünkü tüm dünya benim içimdedir. Kendimi değiştirirsem, dünyayı değiştiririm.

Realitenin algısında öğrendiğimiz gibi, dışımda hissettiğim her şey içimde tasvir ettiğim şeyin bir yansımasıdır. Benim dışımda, sadece içsel niteliklerimi yansıttığım üst ışık vardır.

Bu nedenle tüm insanlar, cansız, bitkisel, hayvansal doğa ve genel olarak tüm evren içsel niteliklerimin bir yansımasıdır. İçimdeki birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü aşamalar, beyaz ışığa yansıtılır ve “dünyamız” olarak hissettiğim şey budur. Bu nedenle ıslahımı talep ederim ve böylece dünyayı ıslah ederim.

Request For The Future

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: