Üst Sistemin Kuvvetler Ağını Canlandırmak

Soru: Neden bizlere bu dünyada bağımsız varoluş hissiyatı verildi? Bu tamamen kafamızı karıştırıyor ve kendi başımıza bir şey yapmamıza izin vermiyor.

Soru: Aksine, sizlere Yaradan gibi olmak için her şeyi yapma, O’nun seviyesine ulaşmak için fırsat verildi! Bu muazzam bir iştir.

Belki de size öyle geliyor ki: “O’ndan başka bir şey yok” derseniz, her şeyden/sorumluluktan kurtulursunuz: “Sorunlarınız mı var? İlahi yönetimle temasa geçin, ancak onunla hiç bir ilgim yoktur. ”

Hayır! Kendinizi değiştirmek zorundasınız böylece üst sistemi kendiniz için tamamen anlayacak, hissedecek ve keşfedeceksiniz ve kesinlikle her şeyin son derece ince bir ağ üzerinden nasıl çalıştığını göreceksiniz. Sadece zıt varlıklar arasındaki duyguları, düşünceleri ve çeşitli bağları yöneten tüm güçler ağını edinerek, bunun gerçekten hakkında : “Ondan başkası yok” dendiği gibi bir bağlantı ağı olduğunu söyleyebileceksiniz.

Bir Bilgenin Meyveleri kitabında Baal HaSulam şöyle yazar: “Bir insanın aklında ortaya çıkan tüm düşünceler Yaradan’ın eylemleridir. Kişi, görünüşte onları bir yerden çeker veya onun içinde doğarlar – bu bir aldatmacadır ve tüm aldatmacaların kaynağıdır. Her hangi bir düşünceyi, en önemsiz olanını bile, Yaradan kişinin aklına gönderir ve O, insanın, hayvanın ve yaşayan her şeyin itici gücüdür. ”

Bunu açıkça hissetmemiz ve ona göre davranmamız gerekir. Bizler doğrudan bu güçler ağına katılmalı, onun içinde yaşamalı, onu hayata geçirmeliyiz. Biz ona bağlıyız.

Reviving The Network Of Forces Of The Upper System

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed