İnsanların Özgür Seçimi Nedir?

Soru: Sıradan insanlar için özgür seçim nedir? Bilgi, güç veya farkındalık sahibi olmadan nasıl seçebilirler? Hangi temel üzerine özgür bir seçim yapabilirler? Maddesel göz her şeyi tersinden görür: Köpeklerin en güçlüsü koyun sürüsüne liderlik eder.

Cevap: Bu doğrudur. Ancak gerçek şu ki, sonuçta koyunlar bir grup halinde toplanabilir ve neticede köpeklere onları nasıl kontrol edeceklerini öğretebilirler.

Koyun sürülerini koruyan köpeklerin nasıl davrandıkları çok ilginçtir. Saatlerce kenarda oturur ve her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için sadece izlerler. Onlar hiçbir yere koşuşturmazlar ve görünürde hareket etmezler. Yalnızca çobandan bir sinyal aldıklarında koşar ve düzeni sağlarlar.

Koyunlar ve köpekler arasında kesinlikle net bir bağlantı var. Koyunlar, köpeklerin gözetiminde tamamen güvendedir ve net ve olumlu kontrolü hissederler. Köpeklerle çelişkileri yoktur, bu sadece koyunda bulunmayan gücün bir köpeğin içinde mevcut olmasıdır. Bu nedenle, birbirlerine ihtiyaç duyarlar.

Umut edelim ki, çobanımız bizi doğru yönlendirecek ve doğru bir şekilde grupta toplanmaya başlayacağız.

What Is People’s Freedom Of Choice?

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed