Orta Çizgi Nasıl Ortaya Çıkar?

Soru: Kişi, duygularla boğulmuşsa ancak gerçekçi tarafsız bir noktada kalıp grupla ve Yaradan ile titizlikle çalışmaya devam etmek istiyorsa ne yapmalıdır?

Cevap: Tüm olumlu ve olumsuz düşüncelerini, niteliklerini ve eylemlerini bir araya getirmeli ve orta çizginin, onların doğru birleşimleri üzerine inşa edildiğini anlamalıdır. Aslında, orta çizgi yoktur. Yalnızca kişi onu inşa eder ve desteklerse ortaya çıkar, aksi takdirde derhal kaybolur.

Yaratılışta sadece artı ve eksi vardır. Onların arasında, bu iki kutuptan işleyecek/işe yarayacak böyle bir direnç, bir baskı, bir motor yaratmalısınız.

Soru: Grup, Yaradan’a giden bir araçtır. Ayrıca “Yaradan” olarak adlandırdığımız ihsan etme niteliği de var. Bir grupla nasıl çalışılacağı nettir. Fakat Yaradan ile nasıl çalışmalıyız? Bir çeşit birbirine bağlı olma, ilişki sistemi mevcut mudur?

Cevap: Gruptaki dostlar birbirleriyle doğru şekilde bağlanırlarsa; o zaman onun içsel gücünde, doğru kombinasyonlarda, Yaradan’ın niteliğinin ifşa olduğu yer orası olacaktır.

Yaradan’ın niteliği, aslında bize göre, kusursuzluk olarak ifşa olması ve hem olumlu hem de olumsuzun eş zamanlı olarak bulunması bakımından ilginçtir. Bunu ancak O ifşa olduğunda anlayabileceğiz.

Soru: Üzerine baskı uygulamamamız gereken, kişinin bir doğası olduğunu, onun üzerine sadece sevgi köprüleri kurmamız gerektiğini ve bu koşulların birlikte var olduğunu söylemenizin nedeni bu mudur? Bu, Yaradan’ın ifşası mıdır?

Cevap: Bu, her iki güç de O’ndan kaynaklandığından, orta çizgidir.

How Does The Middle Line Appear?

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed