Işığın Etkisi Nasıl Kontrol Edilir?

Soru: Bir kişi Işık’ı çekip çekmediğini nasıl kontrol edebilir? Işığın hissedilmeyen radyasyon gibi olduğunu biliyorum, ancak semptomlarını hissedebiliyorsunuz.

Cevap: Birbirinizin kalplerine yaklaştığınızda, sizi sıradan egoizminizin üstüne çıkaran bir duygunun ortaya çıktığını hissetmelisiniz.

Aynı zamanda, sizi engelleyen düşünceler ve diğer birçok bozukluklar hemen ortaya çıkar. Ancak, tüm bunların paralel olarak hareket ettiğini anlamalısınız. Biri yükselirken diğeri düşer ve bu böylece tüm bu dalgaları yaratırken, dönüşümlü olarak dalgalarda gibi dans edersiniz: yükseliş, düşüş, yakınlaşma ve uzaklaşma.

Birbirine yakınlaşmak, kendi hesabınızdır ve uzaklaşma size kasıtlı olarak verilir. Bu, Yaradan’ın ifşasına götüren dürtülere neden olan özel bir manevi enerji oluşturmaya başlamanızdır.

Ayrıca, Twitter’da tweetlerimi okumanızı tavsiye ederim: eski, yeni – hangisi olursa olsun. Her birinde belli bir his ifade ederim. Bu “seni yakalamalı”, içinde bir şeyi değiştirmeli/etkilemeli. Bunu atlamayın. Twitter ve dersler – özellikle her gün sabahları yaptıklarımız – gereklidir. Bizimle kalmaya çalışın.

How To Check The Impact Of Light?

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed