Kendinizi Yaradan’dan Ayırmayın

Soru: Bir düşünceyi veya durumu Yaradan’a bağlamak ne anlama geliyor? Bu içsel eylemin nasıl yapılacağına dair bir örnek vermek mümkün müdür?

Cevap: Başlamak için, en azından, her an kafanızda ve kalbinizde, akılda ve arzuda olan her şeyin Yaradan’dan geldiğini düşünün. Sadece O’nun düşüncelerini, O’nun arzularını hissedersiniz.

Tüm düşüncelerinizi ve arzularınızı, ne olursa olsun, kendinize değil, yalnızca O’na bağlayın. Ardından, bu arzu ve düşüncelere tutumunuzun nasıl değiştiğini, onların kendi kendilerine nasıl değiştiklerini ve onların vasıtasıyla dünyanın nasıl değiştiğini göreceksiniz. Bu çok ilginçtir.

Doğal olarak, O’nu sürekli olarak unutacaksınız, kendinizi Yaradan’dan ayıracaksınız. Tamamen O’nun tarafından kontrol edildiğinizi hissedemezsiniz. Sadece her şeyi Yaradan’a bağladığınızda ve tüm düşüncelerinizin ve arzularınızın O’ndan geldiğini kabul ettiğinizde, yaratılmış bir varlık olarak kabul edilirsiniz. Aksi halde yoksunuz!

Soru: Bu, tamamen özgür olmadığım koşula ulaştığımda, yaratılmış bir varlık olarak kabul edildiğim anlamına mı geliyor?

Cevap: Evet. Başka bir koşul söz konusu değil. Yaradan’dan gelen düşünce ve arzulardaki bu tam akış, bir kişiyi sistemden siler.

Don’t Cut Yourself Off From The Creator

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed