Dünyanın Gerçek Resmini Görün

Soru: Benim arzularım aynı zamanda bir sınav mı?

Cevap: Arzularınız manevi bir Kli (kap) inşa ettiğiniz temeldir. Dünyada gereksiz, düşmanca hiçbir şey yoktur.

Her şeyin içinde Yaradan’ın niteliğini, O’nun hazırlığını, O’nun yardımını görmeye çalışın, bu, size karşı yardım olarak gönderilen anlamına gelir. Daha sonra, kişinin tüm dışsal ve içsel problemlerine, bunların yalnızca Yaradan tarafından yapıldığını fark etmesi için ihtiyacı olduğunu göreceksiniz.

Her şeyin Yaradan’dan geldiğine hemfikir olmaya başladığınızda, aniden tüm bu problemler vasıtasıyla O’nunla olan bağınızı hissetmeye başlayacaksınız. Burada kötü hissediyorum, orada kötü hissediyorum, ama bu aynı zamanda farklıdır: Yaradan tüm bunları yapar, böylece kendinizi O’na yönlendirirsiniz.

Dünyamızın ve manevi dünyanın zaten doğru resmini oluşturduğunuz ortaya çıkar. Bu yüzden her an bu şekilde davranmaya çalışın ve her şeyin içinizde nasıl tezahür edeceğini göreceksiniz: dünyamızın gerçeği gizleyen resminin nasıl çözülmeye başlayacağını göreceksiniz. Bunların hepsinin, Yaradan’ın bilerek sizin önünüzde canlandırdığı bir yalan, bir tiyatro olduğunu ve tüm bu kuklalar aracılığıyla, üzerinizde oynayanın O olduğunu görmek zorunda olduğunuzu anlayacaksınız.

See The True Picture Of The World

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: