Kalbinizle Nasıl Konuşulur?

Düşünce: Bir kadının kalbi bir erkekten biraz daha hızlı atar: Erkekler için dakikada 70, kadınlarda 78. Bununla beraber, birlikte yaşayan çiftlerde, özellikle de yakın ilişkileri varsa, kalp ritimleri ve solunum benzer hale gelir. Yani, bilim insanları öyle iddia etmektedir.

Ama insanlar birlikte coşkuyla bir şeyler yapsalar bile, onların kalpleri birbirine uyumlu hale gelir.

Benim Yorumum: Bu, insanların birbirleri üzerindeki etkisidir. Aynı takımda çalışıyorlarsa yakın bağlar veya paylaşılan hobiler, tek bir görev veya atmosfer olmasa bile uyumlu hale gelirler.

Kişinin çevre üzerindeki etkisi çok yönlüdür. Bir ülkede yaşayan insanların ortak bir zihniyet kazandığını görürüz ve eğer uzun bir süredir orada yaşıyorlarsa, o zaman bu ülkede yaşayanların özelliklerini bile edinirler. Bu, insanlara bağlı değildir, sadece yaşadıkları toprakların kendisine bağlıdır.

Soru: Bu Kabala’da nasıl işler?

Cevap: Bu, Kabala’da çok farklı bir hikâyedir. Gerçek şu ki, Kabala çalışarak, bizler birbirimize aynı topraklarda yaşadığımız, aynı havayı soluduğumuz ve aynı etkiye maruz kaldığımız dünyevi seviyede değil, bizim bile bilmediğimiz radyoaktif ortam veya bazı diğer parametreler ile bağlanırız.

Ortak amacımız konusunda tutkuluyuz ve kendimizi gördüğümüz yer burası. Dahası, kendimizi bu ortak amaçta sadece dostlarımızın içinde eridiğimizde görebiliriz.

Bu nedenle, Kabala’da, başka herhangi bir insan etkileşim biçiminde mevcut olmayan böyle bir birlik ve bağ gelişir. Kabala’da, birbirimize benzemediğimiz ortaya çıkar, birlikte birleşmiş parçalar haline geldiğimiz bir sistem oluştururuz ve kişi bir diğeri olmadan var olamaz. Bu nedenle,burada her şey bir derece daha yüksek.

How To Speak With Your Heart

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed