Öğretmen ve Öğrenciler

Soru: Hangi yolla bir Kabalist olarak kendinizi öğrencilere ve gruba adapte ediyorsunuz? Kendinizi nasıl bağlar ve iptal edersiniz?

Cevap: Ve kendimizi yeni doğanlara ve çocuklara büyüdükçe ve daha fazla yetişkin hale geldiklerinde nasıl adapte ederiz? Onlar bize uyum sağlamıyorlar ama biz onlara her zaman uyum sağlıyoruz. Derler ki küçük bir çocuk ailenin reisidir, çünkü aile onun için yaşar.

Neden bir gruba ihtiyacım var: bana hizmet etmeleri için mi yoksa onlara hizmet etmem için mi? Ben Öğrencileri bir sonraki seviyeye yükseltmeliyim.

Soru: Siz, bir öğretmen olarak, grubun, öğrencilerin sizi doğru bir şekilde algılayıp algılamadığını açıkça görüyor musunuz?

Cevap: Öğrencilerimi kendi içimde “yumurta üstündeki tavuk” gibi tutuyorum. Onları doyururum, kontrol eder, kısa bir tasmada tutarım, belli tepkilere, bazı etkilere neden olur, tepkilerini izlerim ve buna bağlı olarak kendimi değiştiririm – onları değil. Kabalada öğretmen öğrencilere, öğrencilerin öğretmene olduklarından daha fazla adapte olmalıdır.

Soru: Öğrencileri içinizde tuttuğunuzda, Yaradan aracılığıyla onlarla iletişim kuruyor musunuz yoksa manevi Partzuf’unuzun içinde rahmindeki bir çocuk gibi miler?

Cevap: Bu Yaradan’ın içinde demektir, çünkü öğrencilerimi taşıdığım “rahim” adı verilen sistem benim içimdeki Yaradan’dır. Sadece O’nun içinde bir sonraki ruhlar doğarlar.

Teacher And Students

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed