Kişisel Yönetim ve Genel Yönetim Arasındaki Bağlantı

Soru: Kişisel yönetimim ve genel yönetim mevcut. Bunlar nasıl birbirine geçiyorlar?

Cevap: Genel yönetim insanlara ve dünyaya iner ve kişisel yönetişim bir kişi veya onun küçük topluluğuna iner aynı zamanda, her iki yönetim türü de, birbiriyle ters düşebilir.

Görüş: Yaradan bir kişiyle hiçbir şekilde kişisel ilişki kurmaz, yalnızca insanlığın tamamı vasıtasıyla kurar demiştiniz.

Benim yorumum: Önemli değil. Yaradan bir kişiyi etkiliyorsa veya insanlar birbirlerini seçime bağlı olarak etkilemek istiyorsa, o zaman bu kişisel bir etkidir. Örneğin, karşılıklı bir garanti oluştururken (Arvut), arkadaşlarımızı seçimimize bağlı olarak etkilemek istiyoruz.

Yaradan’ın kişiye şahsi bir talebi yoktur. Bir kişi çevresinin bir ürünüdür ve bu nedenle Yaradan ona bu çevrenin bir parçası olarak muamele eder.

Soru: Vücudumuz milyarlarca hücreden oluşmaktadır. Her hücreye ayrı ayrı yaklaşım göstermediğimi ve hatta onları ayırt bile edemediğimi söyleyebilir miyim ve aynı şekilde Yaradan da bize bakar ve bizi görmez mi? Sadece genel resmi mi görüyor?

Cevap: Gerçek şu ki, genel sistem bütünüyle deterministik, birbirine bağlı. İçinde seçili hücreleri izlemeyi gerektiren hiçbir şey yok.

Bizler, algımızdan bozuk, egoistik görünen ideal dünyada varız. Yönetimin sorunu, bizi bu ideal dünyayı ifşa etmeye zorlamaktır. Bu nedenle, genel ve bireysel etkiler birbirine bağlıdır.

The Connection Between Personal and General Governance

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed