Kişi Ve Üst Kuvvet Arasında

Grup: 10 + İnsanlık

Grup, kişi ile üst kuvvet arasındadır. Kişinin, grubu atlayarak üst güçle çalışma, alma veya verme şansı yoktur. On yıl önce yalnız kalmış gibi görünse de, o hala gruba aittir, sadece ondan gizlenmiştir. Şimdi rastgele bir grupta oturduğunda – bu Yaradan ile bir bağlantı kurmak için çeşitli fırsatların ortaya çıkmasıdır.

Grup her zaman oradadır. Ona Adam (insan) denir. Grup tüm sistemdir: onlu ve tüm insanlık. Bu nedenle, kişi grubu atlayarak, Yaradan’dan kendi başına talep etmek isterse, o hatalıdır/yanlıştır. Bundan ciddi bir şey çıkmayacaktır, tıpkı yeni başlayan biri gibi. Eğer kişi gerçekten Yaradan’la bir bağlantı kurmak istiyorsa, gruba katılmalı ve onun içinde Yaradan’ı ifşa etmelidir.

Yaradan onun (grubun) içinde olduğundan dolayı, grubun üstünde asla herhangi bir alan hissedemeyeceğiz. Grup kalıcı bir yapıdır, fakat gizlenmiştir ve Yaradan da kalıcı bir unsurdur ve O da gizlidir. Sözde grubun, sanki dostları görüyormuşuz gibi fiziksel bir tezahürü vardır. Fakat gerçek grup – manevi alan, manevi nitelik/kalite ve üst güç – kendini bize gösterdiği an, Yaradan da onun içinde ifşa olacaktır. Kişi diğerleri olmadan var olamaz.

Between A Person And The Upper Force

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı:

Sonraki yazı: