Kabala Bir Kişiyi Ele Geçirdiğinde

Soru: Eğer Kabala metodu bizleri problemlerin üzerine yükseltirse, o zaman kişi dünyadan uzaklaşıp bulutlarda gezinirken, problemlerini fiziksel düzeyde çözmeyi durdurur mu?

Cevap: Hayır, bu yalnızca başlangıçta kişinin metodu ilk keşfettiği zaman olabilir.

Aniden bilim, insanlar, kitaplar ve öğretim ile karşılaşır – dünyamızda her şeyin nasıl düzenlendiğini açıklayan tüm sistem. Bazı insanlar buna özellikle çekilir, diğerleri sorunlarının üstesinden gelme ve farklı koşullara girme fırsatına çekilir, üçüncü bir grup hayatın ve ölümün ne olduğunu anlamak ister, dördüncü grup ruhlara ve onların reenkarnasyonlarına ne olduğunu vb. öğrenmek ister.

Başka bir deyişle, sıradan insanlar Kabala ile karşılaştıklarında çözülen pek çok soruna sahiptirler. Bu bir insanı ele geçirdiğinde, ailesi, işi ya da başka bir şeyden bile vazgeçebilir. Böyle bir sistemin keşfi insanları şaşırttığı için burada çok dikkatli davranmak gerekir.

Bu nedenle, Kabala her nesilde ya da bir sebep olmadan ifşa olmaz. Ancak bizim neslimizde o ifşa olabilir, çünkü insanlık birçok farklı koşullardan geçmiştir ve uygulamada insanlık bir şeyler tarafından zor şaşırtılabilir.

When Kabbalah Captures A Person

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: