Kabala ipuçları – 10-22-18

Soru: Eğer gizlenmişse bir sonraki seviyede çözüm aramak ne demektir?

Cevap: Sadece bir sonraki aşama için özleminize yatırım yapmalısınız ve üst Işık her şeyi düzeltir.

Soru: Bir çember içinde doğan “ortak zeka” bir şekilde sınırlandırıldı mı?

Cevap: Sadece birbirimize yaklaşma kabiliyetimiz tarafından sınırlandırılmıştır, başka bir şekilde değil. Birbirimize ciddiyetle yaklaştığımızda Yaratan’ın zekasına ulaşırız, ki bu maksimum ihsan etme niteliği ve aramızda kıyafetlenen sevgi.

Soru: Çalıştayın methodunun kendisinden kuşku duymaya meyilli ve yanında oturanlara faydasızlığı hakkında konuşan ve duymak istemediği söylenen her şeyi aptallık olarak gören çember içindeki bir katılımcıya nasıl tepki verilmeli?

Cevap: Kabala’nın bilgeliği, ‘egoizmin dişlerini körleştirmelisiniz’ der.

Bir kişi, Kabalistlerin tutmamızı emrettiği genel kurallara itiraz ederse, bizi terk etmelidir. Bu genel kurallar binlerce yıldır zaten var olmuştur, eğer onları gerçekleştirmek istemiyorsa, gitmesi gerekir. Bu konuda tartışacak bir şey yok.

Soru: Çalıştay sorularını seçmek için kullandığınız prensip nedir?

Cevap: Dünya grubunun gelişiminin paylaşılan genel seviyesinin hemen hemen bilirim ve grubun üyelerine seviyelerinden bir seviye daha yüksek bir görev veririm. Bu, bir seviyeden daha fazla değildir, çünkü aksi takdirde soru anlaşılmayacak ve istenen sonuca götürmeyecek bir depresyon durumuna sokacaktır. Grup üyeleri, soruları kendi aralarındaki bağlantı ile anlamak için çaba sarf etmelidirler, hatta bu cevap dahi olabilir.

Soru: Kabalistik metinleri anlamamın sebebi onlu grupta yeterli kadar çalışmalara yatırım yapmamam mı?

Cevap: Kabalistik metinleri anlamıyorsanız, bunları tekrar tekrar ve tekrar tekrar okumanız ve hatta bazen bunları kopyalayıp onları bir şekilde uyarlamanız gerekir.

Blitz Of Kabbalah Tips – 10/22/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: