İnsanlığın Mini Modeli Olarak Grup

Kabalistler bizlere mini-insanlığın, mini-Adamın bir modeli haline gelecek olan gruplarda birleşmemizi tavsiye ediyorlar, çünkü o zaman iletişim yasaları, Adam HaRişon’un günahından önce olduğu gibi, insanlar arasında çalışacaktır. Ve bu şekilde, bizi daha da fazla etkileyecek ve bizi birleştirecek olan Üst Işığı çekeceğiz.

Bizler zaman içinde ileri atılmak istiyor gibiyiz. Evrimin doğal seyri ile, Üst Işık bizi baskılayacak ve bizleri bundan sadece birkaç yüz yıl sonra birleştirecek. Ve biz bunun hemen şimdi olmasını istiyoruz!

Bu yüzden oyun oynayarak hareket eden ve gelişen küçük çocuklar gibi bizden istenen tüm eylemleri gerçekleştiriyoruz. Ve benzer bir şekilde, son ıslahın kanunlarının gerçekleştirildiği bir grup kurmak istiyoruz.

Işık, bizim çabalarımıza cevaben grubu etkiler, biz onu zorlarız. Doğa yasalarına göre, bizi daha fazla etkilemesi için üst Işığı uyandırırız ve çabalarımızın ölçüsüne ve arzumuzun gücüne göre ilerleriz. Böylece, gelişimimizin zamanını hızlandırırız. Bu, Kabala metodunun özüdür.

Son ıslahın yasası olan, komşunu kendin gibi sevme arzusu, günlük amacımız haline gelir.

The Group As A Mini-Model Of Humanity

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed