Twitter’da düşüncelerim 3-8-18

Yaradan’a ulaşmak için bireysel arzu bir ruh değildir. Manevi olanı değil yalnızca Yaradan’ı hissetmeyi arzulayan ortak ruhun küçük bir parçasıdır. Sonra Yaradan’ı edinmek, ruhun parçalarını birleştirmede birliği edinmenin fark edilmesi
Eğer kişi kendine yalnızca, dünyasında olan her şeyin tek bir üst güçten geldiği ve ‘Ondan başkası yok’ prensibini amaçlarsa o zaman her acı kişinin kendini Yaradan’a, birliğe yönlendirmesi gerektiğinin bir sinyalidir.
Üst dünyalara girmek, doğamızdaki alma arzusunu hissetmeye başlamak değil (ego), yeni bir niyetle verme arzusunu hissetmeye başlamaktır. Kendisi için alma bilgisi, düşünceleri ve duygularından, üst ışığın etkisinin altında meydana gelen özgecil aruzlara değişir.
Neden Yaradan Kabala çalışmasında beni utandıran durumlar yaratıyor? Yaratıyor ve daha sonra ifşa ediyor.
Size egonuzun hala nerede olduğunu göstermek için. Utanç, egonun bir göstergesidir. İsteksizliğin utancını tercih etmesi, size işaret ettiği şeyi düzeltmeniz içindir.
Israil ‘Beyin Drenajı’ problemi hakkında ne yapabilir?
Bilim adamlarının, akademisyenlerin ve ayrılmaya karar veren diğer üstün akılların kalbinde ne yattığını anlıyorum.
İçimde egodan başka bir şey yoksa onu nasıl iptal edebilirim?
İşte bu yüzden bir grupta organize olduk, dostlarla bir bağda- böylece egom onlara hizmet ediyor ve onların egosu bana yardım ediyor. Birbirine karşılıklı olarak dâhil olma, anti- egoist bir alan yaratır.
Bir hayvan vücudu manevi çalışmayı nasıl engelleyebilir?
Bir hayvan vücudu kontrolden çıktığında engelleyebilir. Ama eğler kişi bunu yönetirse, ıslah etmek için bencil arzularını kullanırsa böylece güdüler onu yönlendirir, kişi evrilir.
Eğer her şeyle kendimle olduğum gibi ilgili olursam- benimle, benim dışım arasında hiçbir fark yok, dünyayı bir bütün olarak hissederim, onu dolduran ışığı algılarım, Yaradan’ın birleşik gücünü, bu dünyada var oluşumun hatırına gerçeği ifşa ederim.
Biz ışığın bizzat kendisini değil bu ışığın arka planına karşı olarak çalışıyoruz, ışığın karşısında olmayı algılar ve benzerliği isteme arzusunu elde ederiz. Işıldama, Işık içimizde bir egoist arzu ve kötülüğü taşıyan kötü bir eğilim olduğunu açığa çıkarır.
Alma arzusu ve ihsan etme arzusu- sadece onlar, onların kombinasyonları manevi dünyayı ve onu dolduran her şeyi oluştururlar. Manevi dünyayı ve onun güçlerini görmek için ihsan etme niteliklerini kazanmalıyız. Ve dünyamız sadece bizim hayal gücümüzde var.
Sizin çabalarınızla, Kabala öğrencilerinin bir grup içinde bağlanması ruhunuzun damarlarını yaratır. Eğer bir başkasıysa, bu onun ruhudur. Her birimiz vücutta kendini organizmaya eklemeye çalışan bir hücreyiz. Bu şekilde sen tüm beden arzusunu, ruhunu kazanırsın!

My Thoughts On Twitter, 3/8/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed