Twitter’da düşüncelerim-2-6-18

Uluslara Yahudilerin üst ışığın dünyamıza düşüşündeki rolünü ifşa ederek, onlarda misyonlarını yerine getirme arzusunu uyandırmayı umuyoruz, peygamber Yeşaya’nın söylediği gibi.

Tüm artan krizler ve Mesih savaşları genellikle Yahudileri birleşmeye zorlamak için ve böylece dünyayı değiştirecek olan üst ışığı çekmek için gerçekleşiyor- nefret ve bencillikten ihsan etme ve sevgiye

Düşüncenin gücü yaradılıştaki en büyük güçtür. Bizler; olan düşüncelerin olan her şeyi nasıl belirlediğini görmüyoruz. Dünyayı sarmalayan ve yöneten güçlerin ağını görmeyi öğrenmemiz lazım. Kabala dünyayı kendi düşüncelerimizle nasıl yönettiğimizi açıklıyor.

Babil’de ve Mısır’da bolluk vardı ancak ‘Ne için yaşıyorum’ a cevap yoktu. Bu soru Yahudileri Mısırdan çıkışa ve buna sebep Yaradan’a doğru yönelmeye zorladı. Hayatın anlamını edinmek onun kaynağını edinmektir.- Yaradan. Bugün bu soru ortaya çıkar!

Zohar Kitabına Giriş: Ulusların artan baskısından kurtuluş Zohar ve Tora’nın (Kabala) manevi kısmıyla meşgul olmaya bağlıdır. Dünyadaki tüm yıkımlar ve Israil’in halkının düşüşü, Yahudilerin Tora’nın manevi kısmını terk etmelerinden kaynaklanıyor.

Polonya Meselesi: Elbette biz değişmediğimiz sürece Yahudi sorusuyla ilgili olarak dünya hiç değişmeyecek. Dünyaya gerekli olanları vermediğimiz sürece: sevgi, kaygısız hayat ve gelecekte güven- mutluluğun anahtarı.

Henry Ford: Yahudilerin ulusların kutsanmayı alacağı kehaneti yerine getirmesi zorunludur. Eğer İsrail, dünya misyonunun altın buzağıdan yerine getirilmeyeceğini fark etmiş olsaydı, şu anda Yahudilerin davranışlarından rahatsız olan insanlığın birleşmesinde bir faktör olurdu.

Şubat 20-22; Sizi Kabala kongresine davet ediyorum. (Israil) Kabala bilgeliği hakkında ve dünyamızın yapısı hakkında öğreneceksiniz, eylemlerimizi ne yönlendiriyor; dünyamızın meselesini nasıl iyice kavranır ve onu yöneten sisteme nasıl girilir ve hepimiz için maksimum faydayı nasıl alırız?

Gerçekliği bozulmamış realiteyi hissetmek ne demek?

İhsan etme niteliğine, başkalarına iyilik yapma endişesine, onların arzuları doldurmaya, onlara kendimi düşünmeden ne istiyorlarsa vermeye geldiğimde üst dünya beni engeller olmadan kabul eder ve ona entegre olurum.

My Thoughts On Twitter, 2/6/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed