Twitter’da düşüncelerim-2-12-18

Her yıl dünyanın birçok ülkesinden insanlar, sınırların ve ulusların ötesinde bir birliği deneyimlemeye gelmektedirler. Sahip olduğumuz bağlantının doğal kablolarını nasıl hissettiğimizi öğrenmekten köklenen bir birlik, Otantik Kabala Bilgeliği rehberliğinde.

Son yazımda Newsmax, Robin Williams’dan sonra intihar artışı medya devrimine ihtiyaç duyulduğunu söylüyor; ABD genelindeki intihar oranlarında neredeyse % 10’luk bir artışın medyanın intiharı halka nasıl ilettiği ile ilgisi vardır.

Günah, Yaradan’ın her şeyin içinde olduğu düşüncesinden koptuğumda ve hayat veren, yöneten gücün gerçekten kontrolde olmadığını, benim ya da doğadaki bazı diğer güçlerin kontrolde olduğunu düşündüğümde olur.

Kişinin manevi yolunu aldatmak ne demektir? İhsan etme ve Yaradan’a doğru büyük amaçtan tam tersine niyeti değiştirmektir.

Kârsız kapitalizm ölür. Piyasalar durgun. Kapitalizm, kârın gerekli ölçüsünü sağlamak için balonlar yetiştirir. Ancak finansal balonlar sonlanmadığı için kaza kaçınılmazdır. Ancak ego başka bir prensip düşünmez. Cevap egonun kendisinden kaçmakta yatar.

Kabalist Tavsiyesi: Soru: Dünyada neyin suç olduğunu biliyoruz. Peki manevi dünyada suç nedir? Cevap: Manevi dünyada yalnızca 1 çeşit suç vardır. Başkalarıyla yakınlaşarak gelişmemek ki böylece onlarda Yaradan’ı ifşa ederiz.

Sadece bir emir vardır, yalnız bir iyi niyet ve bir kötü niyet olduğu gibi. İyi bir niyet başkalarına yakınlaşarak geliştiğinde ve Yaradan’ı ifşa ettiğindedir ve kötü bir niyet buna karşı gelen herhangi bir şeydir.

Gerçek bir terörist herkesin başkalarına karşı nefretidir. Bunu söndürerek, dünyadaki kötülüğün temelini yok ediyoruz.

Roma Kulübü yeni bir aydınlanma fikri buldu. Dikkatin merkezinde din ve yetiştirme problemleri var. Yeni bir zihniyetin şekillenmesi ciddi değişiklikler gerektirir – öz kısıtlama hiç bir şey yapamaz, ego hiç bir şeye izin vermez. Onun üzerine yükselmemiz gerekecek.

My Thoughts On Twitter, 2/12/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed