Hızlı Kabala İpuçları – 2/12/17

Soru: Zohar Kitabı’nı okumak için manevi duyuları edinmeli miyiz, yoksa manevi duyuları şekillendiren Zohar Kitabı mı?

Cevap: Hem öyle hem de diğeridir. Zohar Kitabı manevi duyuları şekillendirir, geliştirir ve aynı zamanda kişinin algıladıklarını açıklar.

Soru: Zohar Kitabı’nı bağımsız olarak okumaya değer mi? Bu zararlı zararlı mıdır ve bir sorumluluk getirir mi?

Cevap: Hayır, bu zararlı değildir ve korkmaya da gerek yok. Düzenli olarak yayınladığımız Zohar Kitabı derslerini dinleyebilirsiniz.

Soru: Algılama yeteneğim neye bağlıdır?

Cevap: Algılama yeteneğiniz, duyularınızın genişleme, gelişme derecesine bağlıdır.

Soru: Zohar Kitabı’nın gücü vasıtasıyla gelişme fırsatını küçümsemek, acının ızdırap veren yolunda gelişmemize yol açar mı?

Cevap: Zohar Kitabı vasıtasıyla, gelişme gerekli değildir; gelişme, Kabala çalışarak olur ve Zohar, kişinin üst dünya algısını keşfetmesine yardımcı olan Kabala kitaplarından biridir.

Soru: Gerçek mutluluğu elde etmek için düzenli olarak Zohar Kitabı’nı okumam yeterli mi?

Cevap: Hayır, sizin için önemli olan bir grupta olmanızdır. Bu şekilde algınızı genişleteceksiniz ve grup vasıtasıyla üst dünyayı hissetmeye başlayacaksınız.

Soru: Zohar Kitabı bana, bu dünyadaki insanlarla, kaderlerini yöneten üst dünya seviyesindeki bağlantıları gösterebilir mi?

Cevap: Evet, ama bu yine bir grubun içinde mümkündür. Dostlar arasındaki bağlantı, kişide, grup içinde ifşa olan üst dünyanın özelliklerini ve kuvvetlerinin algılandığı, daha yüksek bir koşul duygusunu yaratır.

Soru: Zohar Kitabındaki en önemli şey nedir? Kaynağı mı, yoksa sahip olduğu içerik mi?

Cevap: Zohar Kitabındaki en önemli şey, doğru kullanılmasıyla kişiye inen, üst Işık’tır.

Soru: Zohar Kitabının tüm metinleri deşifre oldu mu?

Cevap: Evet, kesinlikle hepsi deşifre edildi. Zohar Kitabındaki hiçbir metinde doğrudan bir insanın okuduğu şeyden söz etmemektedir; anlam, alegorik olarak kelimelerde gizlenmiştir.

Soru: Zohar Kitabı’nı okurken, sorulara verilen cevaplar bana ifşa oluyor, fakat sonra başka sorular ortaya çıkıyor ve aklım karışıyor. Bu konuyu düzene sokmaya çalışmalı mıyım, yoksa zihnimi kapatıp, kitabın her şeyi kendi başına düzenlemesine izin mi vermeliyim?

Cevap: Okumak ile elde ettiklerinizle hiçbir şey yapamayacaksınız. En iyi şey doğru çalışmaya başlamaktır.

Blitz Of Kabbalah Tips – 2/12/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed