Twitter’da düşüncelerim- 12-29-17

Birlik tekdüze düşünceyle ilgili değil; herkes ( akıllarında, kalplerinde, eylemlerinde) uyum sağlamak için bastırmak yerine, benliğimi Yaradan’ın beni özel kıldığı tüm yollarla hayata geçirmeyi talep ederek daha sonra tam kapasitesiyle çalışan ortak sisteme doğru çalışmasıyla ilgilidir.

Kabala a) insanlar ve b) ruhlar arasındaki bağların birleşik bir forma ıslahının metodudur- ADAM. Bizim dünyamızda insan seviyesinde bağlar krizin üstesinden gelmek içindir. Manevi dünyadaki ruhların seviyesindeki bağlar Yaradan’ı ifşa etmek içindir. Ancak her iki derece de tek bir amacın peşinden koşar.- Birlik

Dindar insanlar Kabala’yı dinin bir parçası olarak görüyorlar bu yüzden benden ve organizasyonumdan hoşlanmıyorlar. Uygun gördükleri şekilde hareket etmemizi talep ediyorlar. Ancak Kabala’nın ve kuruluşumuzun tek amacı insanlığı egoist doğasının üzerinde birleştirmektir. Eğer bu anlaşılırsa; hoşnutsuzluk zayıflayacaktır.

Kırılan bağlar değil ama niyetler. Ruhun bağları kaldı ama iyi niyet kötüye döndü. İnsanların arasındaki bağların niteliklerini +’ dan – ye doğru ıslah etmeliyiz. Islahın metodu Kabala’dır ve Yahudiler bundan sorumludur.

Sosyal medya sahte haberlerin propagandası için ayarlanmış olmalı. Halen; herhangi bir kişi herhangi bir bilgiyi yalanlar ve sahte öğelerle yayınlayabilir. Bu, Kabala düşmanları sadece Kabalistleri eleştirerek onların şöhretini arttırdığı için Kabala’ya zarar vermez. Ve Yaradan onu; oradan alacak!

My Thoughts On Twitter, 12/29/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: