Twitter’da düşüncelerim-12-24-17

Ayrılmadan nasıl kavga edilir? Siz( arkadaşlar, eşler) kusurları birlikte açığa çıkarırsınız. Her birinizin içinde olanı değil; ilişkinizdeki kusurları ve ilişkiyi yükseltmek amacıyla birlikte çözüme (duaya) gelirsiniz. Sistematik olarak yaklaşın! O zaman daha büyük manevi yükselişler elde edeceksiniz.

2017 incelemesi: AB üyeleri hayal kırıklığına uğrattı. AB mültecileri kabul ederek ve direktiflerle yöneterek kibirli bir şekilde ve uzağı görmeyerek davranır. Yerde yuvarlanmaya başlıyor. Dağılmasının nedeni: birlik mümkün ama egoistler arasında değil- sadece doğru eğitimle/ insanlarda değişimle

Ademin (adam) sistemi 5: Kırıklıktan iki zıt sisteme; alma ve ihsan etme ve onların her iki bebeklik ve yetişkinlik dönemindeki değişen bağları, zaman kavramı ve algısı dünyamızda belirir.

Ademin sistemi 4: Dolayısıyla bizim dünyamızda bir Adem (adam) sistemi yaratmanın gerekliliği kim a) almanın boş sisteminin arzusunu emiyorsa b) ihsan etme sistemine bağlıysa ve Yaradan’ın memnuniyetini edindiyse, alma arzusunu ihsan etmek için alma arzusuna çevirdirdiyse

Ademin sistemi 3: TzA— başkaları & Yaradan için olmayan almada kısıtlama- yani ruh Yaradan’la bağlanabilecek, almayı ihsan etmeye dönüştürebilecek. Boş kısıtlanmış arzular ihsan etmenin sistemi içinde değildir; alırken ise sadece almak istediği sürece ıslah yoktur.

Ademin Sistemi 2: B) Alma sistemi- hayatta kalmak için mücadeleye sebep oluyor, Klipa; 9 Sefirot’un eksikliği, TzA tarafından kısıtlanan büyük bir arzunun hükümsüzlüğünden kaynaklanıyor, dolayısıyla ihsan etme sistemine tam zıt yer ( Malhut ve 9 Sefiort’un ihsan etmede yer aldığı kısım, OH) boş, ölü kalır.

Uluslararası dayanışma günü. Dayanışma aslında ortak bir hedeftir- hepsi başarmak için birlik olduğunda, herkes için iyi olan mükemmel bir hedeftir. Ancak bu sadece kişinin egosunun üzerinde mümkündür.

Ademin Sistemi 1: Yaradan gibi olması için kişiyi yaratmak ve geliştirmek adına iki karşıt sistem gereklidir. A) İhsan etme sistemi; iki karşıt bölümü kapsayarak kişiyi doğurmak ve büyütmek: İç ışık ile hsan etmenin 9 Sefirotu & Almanın 1 Sefira’sı – Mahlut, boş, ışık ile kuşatılmamış.

My Thoughts On Twitter, 12/24/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed