Twitter’da düşüncelerim /1/9/18

Manevi çalışma: His, düşüncelerdeki; duygulardaki ışığın/ karanlığın zıttında ortaya çıkar. Bu yüzden; zıt nitelikler içeriyor olmalıyız. Mükemmellik onun yokluğundan edinilir. Bizler zaten egoya sahibiz; özgeciliğe değil. Bizim dünyamız egonun üzerinde mükemmelliği ifşa etmek için verilir.

Yukarıdan yardım: Üst ışık arzuyu değişmek için tetikler. Bu grupta (10; Minyan) egonun üzerinde bir arzu için birleşmek çabalarında ortaya çıkarır. Çabalar; kişinin gücüyle birleşmenin imkansız olduğunun bir farkındalığına yönlendirir ve sadece daha yüksek bir kuvvet yardım edebilir.

  1. Hayatın anlamı; form eşitliği kanunu temelinde yani Yaradan’ın ihsan etme niteliği temelinde onu ifşa etmektir. Ancak bizim doğamız alma arzusudur(ego). İhsan etmek Yaradan’ın niteliğidir. Almanın (ego) ihsan etmeye değişimi yalnızca Yaradan aracılığıyla mümkündür. (üst ışık; Tora)

Bir manevi rahatsızlık ile manevi çalışma? Rahatsızlığın kendisini görmezden gelince; hemen üzerinde yüksel. Bir rahatsızlığı, sana yukarıdan fırlatılan, kasıtlı olarak gönderilen bir sıçrama tahtası say. Psikolojik olarak bir rahatsızlık gibi görünüyor ama değil. Yükseklik için bir araç.

Kendini bil. Kendiniz ve başkalarıyla tarafsız ilişkiler kurmak için; sistematik, ayarlanmış kavgalar öneriyorum, önceden belirlenmiş olan şartlar altında olduğu sürece, partnerine yükünü boşaltabilirsin. Ve daha sonra; aynı kontrolü muhafaza ederek; iyi hale dönün. Yardımı olur.

Dünyanın egoistlik bir algısında ödül & ceza manevi yükselişle uğraşanlara karşıdır. Ego’dan kaçmak isteyen eleştiriyi bir ödül olarak alır – manevi yükseliş için bir fırsat olarak- ve bu yüzden ceza ödüle döner.

Eski bir Yahudi Şakası: ‘Pavarotti’yi sevmiyorum’ ‘Onu söylerken dinledin? Hayır; Rabinowitz telefondan seslendirdi. Konuyu bilmeyenlerin ve Yaradan’ı edinmeyenlerin Kabala eleştirilerini görmek komik. Anlıyorum: havlamak& Yahudi KGB’ye sadakat göstermek iyi geliyor.

Yaradan’ın ifşası, kişi çabaladığı ancak Yaradan’a bağlandığı içsel safhaların bir silsilesidir. En büyük hata koşulların ondan gelmediğini, arkasında onun gizlendiği bizim dünyamızdan geldiğini düşünmektir. Her şeyi onunla bağlayarak, derece derece onu ifşa ederim.

My Thoughts On Twitter, 1/9/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed