Twitter’da Düşüncelerim /1/8/18

Yasaların ifşası’ Ondan başkası yok ve O iyi ve iyilik yapan’ bizim içimizde değil; aramızda olur, bir grup Kabalistin arasında, ‘ Komşunu kendin gibi sev’ i inşa etmeye arzusunda büyüyen egonun üzerinde- ruhun kırılmasının bir sonucu

Üst dünyaların yasası ‘Ondan başkası yoktur; o iyi ve iyilik yapandır’ sadece bir grup onlunun içinde ifşa olabilir. İfşa Embriyo safhası ile başlar- Ben neredeyse kendimi gruptan önce iptal ederim; Yaradan’a benzerim. Bu yüzden her koşul altında üsttekine sadık kalırım.

Üst yol: Eğer düşüş hissedersen; bu demektir ki Yaradan sana yaklaşıyor ve böylece senin ondan farklılıkların ifşa oluyor, senin farklılıkları benzerliğe ıslah etmen için. Dolayısıyla düşüşlerde sevin ve sevinçte ıslah için talep et! Bu yüzden bir Kabalist bir laikten ayrılır.

Manevi çalışma: Yaradan birinin şahsi öğretmeni olamaz. Bu onu edinmek isteyen egomuzdur. Ancak sadece gruba bağlandığım ölçüde; gruba girdiğimde, kendimi içinde iptal ederim, Yaradan’ın mevcudiyetini grup birliğinin tam merkezinde keşfederim.

Her an; mümkün olan en iyi geleceğe ulaşman için yukarıdan ihtiyacın olan her şeyi aldığını farkına varman önemli!

  1. Yani; grupta birliği elde etmeyi denemeliyiz ta ki orada a) bunun için göreceli arzu b) kendi gücümüz ve niteliklerimiz ile bunun edinmenin imkânsız olduğunun farkına varma c) bunun yalnızca Yaradan’ın ihsan etme niteliğinde mümkün olduğunun farkına varma d) talep olana kadar
  2. Manevi derece: Yaradan’ın ifşa olduğu, sevgi/ ihsan etmenin manevi niteliğini aldıktan sonra 10’lu 1. manevi dereceyi elde eder. (1 /125) Yaradan’ın ifşası olan üst ışıkla doldurulmuştur- ve yeni; sonsuz mükemmel bir dünyayı hisseder.
  3. Dua: Değişim isteği, eğer grup (10lu) kişisel egoların üzerinde ihsan etmek için tek bir arzu içinde birlik olursa yükselir. Böyle bir arzu Yaradan’a bir dua (MAN) olarak adlandırılır. Eğer dua olgunlaşmışsa; anında 10lu’ya yukarıdan bir cevap çeker ( MAD; bağlantının anlamı)

My Thoughts On Twitter, 1/9/18

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed