Nasıl Ölümsüz Olunur?

Yorum: İnsanlık her zaman ruhun ne olduğunu, insanların her şeye neden farklı tepkiler verdiklerini, tam olarak bu şekilde algıladıklarını, neden başka şekilde algılamadıklarını anlamaya çalışmıştır. Bunun çalışılması psikolojinin gelişmesine yol açmıştır.

Benim Yorumum: Binlerce yıldır, Kabalistler ruhun ne olduğunu ve onu elde etmeyi, çok ciddi bir şekilde çalıştılar, araştırdılar. Onlar sadece araştırma yapmakla ve kitap yazmakla kalmadılar, onlar bunu kendi deneyimlerinden, kesinlikle güvenilir bir şekilde ortaya koydular, ifşa ettiler.

Ancak insanlığın ruha erişemediği gerçeğinden dolayı, bu dünyada bazı eylemleri gerçekleştirmek için bir insana ölümsüzlük sözü veren dinler icat etmiştir.

Aslında, ölümsüzleşebilmek için, egoizmimizden çıkmamız gerekir; çünkü bizi o yok eder, bizi kendi içine çeker. Üzerine yükselerek, ihsan etme niteliğini elde ederiz, bir sonraki boyuta geçeriz ve böylece gerçekten ölümsüzlüğü hissetmeye başlarız.

Kişi buna dünyamızda, bu hayatta, şimdi ulaşabilir – bunu deneyimlemek için hiç bir şekilde ölmesine gerek yoktur. Bu Kabalanın amacıdır. Onu çalışın ve bunun sizin için ne kadar yakın olabileceğini göreceksiniz.

How To Become Immortal

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı: