Yaradan’a Doğru Gerçek Bir İstek

Yaptığımız işin bir sonucu olarak, Yaradan’a olan bir talep, Kli’yi, ruhun kabını ıslah için bir araç gibi gelir, Yaradan’a olan talebin Kli’nin kendisi olduğunu ve bunun bir düzeltme aracı olmadığını hissetmeye başlarız.

Ve Yaradan’a yalvarmam, O’na doğru yükselttiğim arzu, doğru, sabit ve O’na olan özlemim sürekli büyüyorsa, o zaman bu talebi tam bir ıslah olarak hissedeceğim.

Islahlar nelerdir? Bu arzunun yükseltilmesidir, bunu yerine getirmek için duaya verilen cevap değildir. Arzuyu Yaradan’a yükseltmek zaten çalışmanın sonudur. Böylece O’na karşı tutumumu ifade ederim. Ondan bir şey alır mıyım? Belki bir şey elde etmem. Ve eğer O’na dönersem ne almalıyım? Yalnızca Yaradan’a olan yalvarmam zaten onun içindedir – her şeydir. Başka bir şeye ihtiyacım yoktur.

Kendim için alan Kli’de kalmazsam, o zaman Yaradan’dan sadece bir talebe sahip olmak isterim ve cevap verirse duymam, anlamam, hissetmem ve hiçbir şey görmem. O’nun tarafından hoş karşılanırsınız; bu daha da iyidir! Ve sonra çabalamamda, ihsan etmenin gücünde, Yaradan’a ne kadar benzediğimi hissederim.

A True Request To The Creator

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed

Önceki yazı:

Sonraki yazı: