Twitter’da düşüncelerim – 12/14/17

Yaradılış düşüncesi: Alma arzusunun içindeki, Yaradan’a zıt varlıklar (egoistler) kendi ıslahlarını etkilemek & Yaradan gibi olmak zorundadırlar, sevme& ihsan etme arzusu. Bu iki aşamalı olarak yapılır: Egodan nötr koşula (Hanuka) , ve ihsan etme ve sevme eylemine (Purim)

Üst güç bizi birleştirir ve böylece içimizde yeni hisler ifşa olur. Tüm dünyayı bedenimin bir parçası olarak hissetmeye başlarım. Herkes benim bir parçam olur. Bu his ruh olarak adlandırılır. Ve onu dolduran şey Yaradan olarak adlandırılır. Ve orada Hanuka’nın rasyonel mucizesi yatar.

Hanuka Bayramının anlamı: Birlik içinde üst ışığı çekeriz. Ve oradan ışık bizim aracılığımızla egoya geçer ve onu tam zıttına, düşman olmaktan Yaradan’a yapışık olmaya dönüşerek yener (Purim).

Bu gerçek zaferdir!

Hanuka, yolda bir duraktır. Ancak manevi çalışmada durak yoktur. Durağın anlamı; Bina’nın niteliğini edinmek; ihsan etmek; GE ve AHP’deki işin derhal kaldığı yerden devam etmesi; ‘alırken ihsan etmek’, ruhun tam olarak ıslahına ulaşmak; GE + AHO = Purim Bayramı

Hanuka; egoya karşı mücadelede biz zaferdir; egoya rağmen ve üst birlik için. Eğer bizi ayıran egoistlik güçlerin üstünde yükselerek birleşirsek, üst ( manevi) dünyanın ebedi ve mükemmel olarak elde edinimine (ifşa ve anlayış) gireriz.

Bir mucize, gerçeğin algısındaki bir değişimdir. Bir gerçek vardır; ancak yeni nitelikler kazandığımda dünyayı farklı algılıyorum. Bir yeni doğan gibi, üst ışığın etkisi altında yeni bir algı seviyesine çıkıyorum. Bu üst dünyaya giriştir.

My Thoughts On Twitter, 12/14/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed