Manevi Potansiyelinizi İfşa Edin

Soru: Bir kişi başka insanlar tarafından sevildiğini hissetmiyorsa, normal olarak yaşayabilir ve manevi olarak gelişebilir mi?

Cevap: Bir insan, onun manevi potansiyelini ifşa etmek için gelişmelidir. Hayatın boşa gitmesi üzücüdür. Bu nedenle, hiçbir şeye fazla dikkat etmesi gerekmez. Eğer ona, organizasyonumuz çerçevesinde çalışmak için, manevi niteliklerini geliştirmek için fırsat verildiyse, o zaman diğer her şey ona bağlıdır.

Başka bir şeye ihtiyaç yoktur. Bu konuda, o kimseye bağımlı değildir. Eğer etrafında kimse yoksa bilgisayarının önünde yalnız da kalabilir. Bu arzu edilir, tabii ki dostları, bir grubu vardır, ancak istenmezse o zaman egoizmini ıslah etmesi için sanal bağlantı yeterlidir. Islah etmek, karşıt nitelikle, egosuna eşit güçle karşı koymak anlamına gelir ve Yaradan’a ulaşmak için aralarındaki zıtlığa dayanır.

O, tüm evreni dolduran sevgiyi ifşa edecektir. Ne de olsa, Kabala’ ya derinlemesine bağlanmaya başlayan bir kişi bazen, bütün dünyayı dolduran sevgi, ona ifşa olduğunda böyle bir koşul alır. Ama sonra bu koşul ortadan kaybolur ve bir süre sonra bu koşula tek başına kavuşması gerekir.

Reveal Your Spiritual Potential

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed