Twitter’da düşüncelerim/ 11/6/2017

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 1: İçinde hareket eden; her düşünce ve arzusunun ardındaki Yaradan’ı gör. O senin kökün!

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 2: İyi ve kötüyü eşit derecede iyi ilişkilendir; çünkü her şey Yaradan’dan gelmektedir.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 3: Ben algı noktasıyım. Dışarıdaki her şey (vücudum; dünya) Yaradan’dan gelir.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 4: Algı noktasından başka; sadece Yaradan vardır- vücudum ve dünya illüzyondur.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 5: Kendi dışımda gördüğüm her şey = Sevgi ve ihsan etme ışığına aykırı EGO niteliklerimin yansıması.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 6: Ego niteliklerim sevgi ve ihsan etmenin ışığı gibi olduğunda, Yaradan’ı ifşa etmek için yükselirim.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu: Kural 7: Dünyada özgür eylem yoktur – her şey Yaradan’dan gelir. Bunu görmeyi öğren!

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 8: Dünyada gereksiz ya da zararlı hiç bir şey yoktur. Sadece her şeyi bütünlememiz lazım.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 9: Kötülük bizi iyiliğe getirmek için yaratıldı. Ama eğer kişi kendi isteğiyle yürürse; kötülük gerekmez.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 10: Yaradan kıskançtır: kişi onu unuttuğu sürece, ıstırapla kendini hatırlatır.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 11: Hiç bir şeyi yok etmemeliyiz, sadece dengeleyici zıt güçle dengelemeliyiz.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 12: Kişi dünyayı değil, kendini görür. Gördüğü kötülük onun içindedir, onun düzeltmesi içindir.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 13: Manevi yükseliş, artan bolluğuyla sinusoidal dalgadır: alçak düşüşler ve yüksek yükselişler.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 14: Düşüşler ve kötülük yükselişleri uyandırır, faydalıdır. Çevre, desteği ve amacın mükemmelliğini verir.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 15: Değerleri değiştirmek, dostlara ve Yaradan’a, giderek artan yakınlığını değerli kılmaktır.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 16: Düşüşlerini ve aciziyetini ona ihtiyacın olduğu için seni uyandıran Yaradan olarak gör.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 17: Eğer düşüşler, çaresizlik, egodan kaçmak için yetersizse; sürece katkıda bulunmak için şiddetlenirler.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 18: Düşüşler, çaresizlik, egodan bütüncül nefrete kadar devam edecek; ondan kaç.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 19: Yaradan’a karşı sevgi: Bu dünyada iyilik için.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 20: Gizlenen kötülük, şimdi bizim onu düzeltmemiz için ifşa ediliyor. Sevin!

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 21: İçinde Yaradan’ın ifşa olduğu nitelikler EGO nitelikleridir. Kötülük iyiliği ifşa eder.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 22: Yaradan’a olan yolda olanlar anlarlar: uzaklığın ifşası, yakınlaşmayı sağlar.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 23: Üst dünya egonun ve ödül için talebin dışındaki bir dünyayı algılamakla başlar.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 24: Eğer Yaradan ifşa olsaydı; onu geri dönüşsüz ifşa etmek için özgür irademiz olmazdı.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 25: Yaradan başkalarının sevgisi aracılığıyla onu ifşa edebilelim diye kendisini gizledi.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 26: Bizi sonsuz yapacak olan başkalarının sevgisine erişerek Yaradan gibi olabiliriz.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 27: Onlu içerisinde kötülüğü değil, iyiliği görmeye çalışarak Yaradan gibi olmak için eğitin!

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 28: Dünyada kötülük görüldüğünde, sana ıslahını ifşa ettiği için Yaradan’a teşekkür et!

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 29: Benim dışımda; sadece Yaradan var. Dünya = benim niteliklerim. Kendimi düzeltirsem; dünyayı düzeltirim.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 30: Ben çevreyim. İçimde sevginin niteliğini yaratana kadar, Yaradan’ı idrak edemem.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 31: İçimdeki bir ayna benim niteliklerimi dışsal olarak yansıtıyor – Onları benim dışsal dünyam olarak görürüm.

Kabala: Yaradan’ı ifşa etme metodu. Kural 32: Saldırılarda sevinin -onları çağırarak; Yaradan içinizde yardım için bir talep uyandırır.

My Thoughts On Twitter, 11/6/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed