Twitter’da düşüncelerim / 11.14.2017

Sevgi; karşıt duyguların- nefret yokluğunda açığa çıkmaz. Onlar sadece ‘Sevgi, tüm günahları örter’ kuralı gereğince eş zamanlı olarak bulunurlar. Ancak; bu yalnızca Kabala’yı uygulayarak bu niteliklerin edinilebileceği ölçüde mümkündür.

Kabala ‘Ulusların kendi kaderini tayin hakkı’ ve ‘Egemenliğin korunması’ arasında bir uzlaşma önermektedir. 1. Her ulusun bağımsızlığı 2. Onların arasında iyi bağlantıları korumak. Bu yalnızca Kabala’nın önerdiği eğitimle mümkündür. Alternatifi savaştır.

Özgür seçim; seçimde hissedilir: Ego’nun kuralına uymak için mi ya da Yaradan’ın kuralına uymak için mi? Daima birinin yolunu seçme durumunda kalmak kişinin manevi olarak geliştiği yerdir, ‘Ondan başkası yok’ a erişerek…

Amaca yönelik özlem duyma bir hayal ya da kendini kandırma değil, öz programlama; geleceğinizi önceden belirleyen motivasyondur.

Özgür seçim; kalpteki noktalarımızla; bir grupta birleşmek isteyen bizimle başlar ve arar: Özgür seçimimiz nerede? Kırılma yerlerine bir bağ alanı kurmak istiyoruz. Bağlarımız tarafından yapılan bu alan özgür seçimin var olduğu yerdir.

Kırılma yerlerini düzelttiğimizde, doğada bulunmaya yeni bir alana gireriz. – Özgür seçimimizin alanı. Bu nedenle bizim için yeni bir boyuta kaçabileceğimiz özgürlüğün bu noktasını bulmak kritiktir.

Kabala, dünyamızın eksiksiz özgürlük ve serbestliği elde ettiğini açıklar böylece herkes insan topluluğunun doğru formunun birlikten biri olması sonucuna varabildi.

My Thoughts On Twitter, 11/14/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed