Twitter’da düşüncelerim / 11.12.17

İsrail, dünyanın ulusları için bir birlik örneği olma işlevini yerine getirmediği sürece, UN, temsilcisi olarak, onu gittikçe kınamaya devam edecektir!

Gizlenmeden ifşaya geçiş noktası: Dünya kafa karıştırıcı, mantıksız, amaç ve hedeften yoksun gibi görünüyor ve böylece Yaradan’a olan ihtiyaç açıkça gösteriliyor.

Ruhun kavramı (Klitat Zera), üsttekinin AHAP’ında , onluda, kendini tamamen iptal etme koşuluyla , yani kişinin egosunun iptaliyle olur.

Yaradan’ın ifşası, önce gelen gizlenmenin temelini açıkça gösterir. Gizlenmenin derecesi; onlunun düşüncesine göre belirlenir. Bu süreci hızlandırabilir.

Doğa’nın kanunlarının cehaleti, toplumda kanun koyma ve onlarla insanları nesilden nesile yargılama ile sonuçlanıyor. Ne saçma!

Bu dünyanın doğası ‘Almak ’ ve yukarıdan verilen güç ‘ihsan etmek arasında; birbirlerini dengeledikleri noktada seçim özgürlüğü belirir.

Hayal edin: Onlu yukarıdaki AHAP, Yaradan; içinde senin ruhunun olduğu- iptal edilmiş egonun ( düşünceler ve arzular) noktası doğar.

İçinde Yaradan’ın ifşasını hızlandırmak mı istiyorsun? Dünya algını kontrol et. Eğer Yaradan gizlendiyse; o anı en büyük ceza olarak kabul et.

Kabala bir soru ile başlar: Ben ne için yaşarım? Dünyada olup bitene göre değerlendirsek; insanlığın gelişiminin tümü bugün bizi bu soruya getiriyor.

Uyum, her iki tarafın da şartlı teslim olmasını talep etmez. Doğa; zıtlıkların dengesinde bulunur. Rekabet yok; tamamlama var!

Birlik; toplumun ihtiyacı olan tek şeydir. Büyüyen Ego’yu evcilleştirmenin metoduna ve birliğe ulaşmaya Kabala denir. İhtiyacımız olan her şey budur.

Asil olmak dünyaya ışık getirmektir. ‘Kendiniz için yerine’ ‘kendinizden’ hareket etmenize olanak sağlayacaktır. Deneyin ve egonun sizi nasıl dolandırdığını görün!

Kim manevi olarak ilerlerse GE’ye yapışır; sağ bacak, ihsan etme niteliğidir. Ancak ilerlemeye devam etmek için kişi AHAP’ı da kullanmalıdır, sol bacak; egodur.

Bacaklar hareket eder. RAGLAIM (bacaklar), MERAGLIM (izleyiciler) sözcüğünden gelir, muhalifler demektir. Fakat kesinlikle ters yardımları sayesinde üst dünyaya ulaşmak için yükseliyoruz.

İçinde Yaradan’ın ifşasını hızlandırmak mı istiyorsun? Dünyadaki varlığını hayal etmek üzerine odaklanın: “İyilik yapan O’nun dışında başka hiç kimse yok”.

My Thoughts On Twitter, 11/12/17

Ne yazık ki, bu ögeye yorum yapma özelliği kapatılmış.

"Kabala ve Hayatın Anlamı" Yorumlar RSS Feed